Washandjes

Washandjes

Washandjes zijn klein maar fijn! Mix en match je Pip Studio handdoeken met onze washandjes. Wist je dat onze washandjes naast mooi ook heel zacht zijn? Dit dankzij de dikke katoenen stof die daarnaast ook goed vocht opneemt.

Washandjes van Pip Studio

Iedereen heeft ze wel in huis, de handige en zachte washandjes. Ze zijn handig en lekker snel in gebruik. Bij Pip Studio vind je een uitgebreid assortiment aan washandjes om jouw kast mee aan te vullen.

Nieuwe washandjes kopen

Of je nu toe bent aan nieuwe washandjes, of je wilt ze matchen met je handdoeken. Bij Pip Studio ben je aan het goede adres. Reinig je gezicht na een lange dag met een heerlijk zacht washandje. Maar wist je dat ze niet alleen handig zijn voor het reinigen van je gezicht? Ook voor een snelle douche of voor het scrubben van je lichaam kun je een washand goed gebruiken.

Washandjes van 100% katoen velours

De washandjes die je terugvindt in onze collectie zijn gemaakt van 100% katoen velours. Hierdoor voelen ze zacht en comfortabel aan. Daarnaast zorgt dit materiaal ervoor dat je huid heerlijk zacht en zuiver aan zal voelen na het reinigen. De katoen terry washand zorgt tevens voor uitstekende vocht absorberende, ademende en sneldrogende kwaliteiten.

Washandjes met dessin of effen?

Wil je jouw badkamer aanvullen met vrolijke tinten en dessins? Dan passen de Good Evening washandjes waarschijnlijk goed bij jou. Deze washandjes hebben een dessin van elegant getekende oriëntaalse bloemen met hier en daar een vogel en vlinder. Je vindt de Good Evening washandjes in verschillende kleuren. Creëer je juist liever een rustig beeld in je badkamer? Dan raden we je aan een kijkje te nemen tussen de Soft Zellige collectie. Deze washandjes hebben een effen kleur en zijn afgewerkt met een decoratief Jacquard randje.

Badkamer set kopen

Mix & match de washandjes van Pip Studio met de verschillende maten handdoeken voor een prachtig resultaat in je badkamer. Mix bijvoorbeeld de Les Fleurs washandjes met de Tile De Pip handdoeken voor een vrolijk effect Neem een kijkje tussen onze handdoeken en badkameraccessoires voor meer inspiratie.