Continue
Happy products for happy people!

Cadeaus tot €60

Cadeaus tot €60

Laat je inspireren door onze cadeau inspiratie onder de €60. Tover een glimlach op het gezicht met presentjes van Pip Studio.

Lees meer.

Geen artikelen gevonden voor deze selectie.
Toont 0 van 0 artikelen

Op zoek naar mooie geschenken?

Zoek je een uniek cadeau, maar heb je een budget om je aan te houden? Bij ons vind je bijzondere cadeaus voor iedere prijs, van laag tot hoog. Onze presentjes zijn een feestje om te geven én om te krijgen. Tover een glimlach op het gezicht van je dierbare met onze feestelijke producten. Kies uit sierlijke kussens of geef iemand een luxe thee set cadeau.

We helpen je graag met cadeau inspiratie

Op onze cadeaupagina lees je al onze tips & tricks en krijg je inspiratie te zien voor hét perfecte geschenk. Of het nou om een housewarming cadeau gaat of een persoonlijk cadeau voor haar. Bekijk online onze sfeerbeelden voor inspiratie hoe je de producten kan matchen of kan stijlen. Kies uit onze interieur cadeaus of geschenken voor porseleinen liefhebbers: het vinden van originele cadeaus is nooit zo makkelijk geweest.

Er is keuze genoeg

Zo hebben we presentjes voor alle feestdagen. Maak de gelukkige blij met verschillende magische kleuren en inspirerende prints zoals je die van ons gewend bent. Verdiep je in onze cadeaupagina en kijk je ogen uit, er is genoeg te zien en te bewonderen.

Maak blij met een cadeaukaart

Is er te veel moois dat je moeilijk kunt kiezen voor bijvoorbeeld leuke kerstcadeaus? Ga dan voor de Pip Studio cadeaubon. De cadeaukaart is er in verschillende bedragen tussen de 15 en 150 euro. Zo kan je vriendin, moeder of andere gelukkige zelf een bijzonder cadeau uitkiezen om een sprankel aan haar dag te geven. Onze slogan is niet voor niets ‘Happy Products for Happy People’.

.