Continue
Happy products for happy people!

COVID-19 update

Wij bezorgen jouw bestelling met de volgende maatregelen 

De uitbraak van het coronavirus (Covid-19) raakt ons allemaal. Als Pip Studio doen we er alles aan om alle maatregelen in acht te nemen en jouw gezondheid voorop te blijven stellen. 

Veel van onze Nationale en Internationale verkooppunten zijn gesloten en de medewerkers van ons hoofdkantoor in Amsterdam werken zoveel mogelijk vanuit huis. 

Onze collecties zijn gewoon nog online te bestellen op pipstudio.com. Samen met onze bezorgservice nemen we de volgende maatregelen om jouw Pip producten snel en veilig bij jou thuis te bezorgen.

 

Hygiëne maatregelen in ons verzendhuis

Het grootste deel van ons verzendhuis is geautomatiseerd. Er zijn weinig mensen actief en het besmettingsgevaar daardoor minimaal. Medewerkers houden zich aan de opgelegde regels van social distancing waarbij. 1,5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Ook wordt het advies van RIVM met betrekking tot extra aandacht voor hygiëne en alertheid op symptomen strikt nageleefd. Medewerkers met klachten blijven twee weken thuis, er wordt in shifts gewerkt met een beperkt aantal medewerkers en er wordt niet meer samen geluncht. 

 

Bezorging 

We bezorgen alle pakketten zoals je van ons gewend bent. Hierbij houden we nauw contact met onze vervoerders over updates in veiligheidsvoorschriften. We leveren inmiddels alleen nog maar pakketten thuis af en bezorgen niet meer via een afhaalpunt. Ons afhaalpunt in Nieuwegein blijft dan ook tot nadere informatie gesloten.  

Pakketten van onze bezorgservice DHL worden niet meer aan de deur getekend door de ontvanger. Bezorgers doen dit vanaf nu zelf onder toezicht van de ontvanger. Hierdoor is er geen fysiek contact nodig bij een aflevering. Koeriers houden gepaste afstand tot elkaar en klanten. Onze bezorgers wassen de handen extra en maken gebruik van desinfectiedoekjes. Daarnaast worden voertuigen, scanners en andere middelen regelmatig en aan het eind van iedere dag zorgvuldig schoongemaakt.

 

Actuele levertijd 

Vanwege de enorme impact van het COVID-19 virus is het momenteel extra druk. Hierdoor zijn onze levertijden iets langer dan normaal. Wij zullen er alles aan doen om jullie favoriete pakketjes - Pip Studio pakketjes - op tijd te bezorgen maar door de ongekende drukte in ons verzendhuis en bij onze vervoerders zijn onze levertijden anders dan je van ons gewend bent. We werken met man en macht om er voor te zorgen dat je jouw bestelling zo snel en veilig mogelijk ontvangt. 

Zodra er ingrijpende veranderingen plaatsvinden brengen we je hierover meteen op de hoogte. Voor nu willen we je graag laten weten dat je jouw producten online veilig bij ons kunt blijven bestellen. 

Heb je vragen of wil je nog meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice; support@pipstudio.com