Continue
Happy products for happy people!

Haal de kerst in huis met deze decoratie

Het is weer bijna kerst! De hoogste tijd om je huis gezellig te maken en te versieren. Van in het oog springende kerstballen tot feestelijke woonaccessoires: wij verzamelden onze favorieten. De perfecte feestdagen binnen handbereik.

Unieke kerstballen

Ook zo dol op de meest bijzondere, unieke kerstballen? We hebben een aantal nieuwe ornamenten in onze collectie, volledig in Pip-stijl, geïnspireerd op onze Royal White collectie. Ga je voor de theepot? Of toch liever voor een kop en schotel? 

Kerstboeket “Autumn Happiness”

Ervaar het ultieme kerstgevoel met ons Autumn Happiness boeket. Dankzij de bessentakken, naaldtakken en de Dahlia geven ze een elegante uitstraling. Het boeket is gemaakte van zijde, dus je hebt er ieder jaar opnieuw plezier van.

Feestelijke kerststerren

Kun je klassieke kerstdecoratie wel waarderen? Onze papieren kerststerren geven je huis deze uitstraling binnen een handomdraai. Hang ze overal in huis op en geniet van een wondere kerstwereld in je woonkamer.

Kaarsen en kaarsenhouders

Met mooie kaarsen maak je je ruimte al snel een stuk sfeervoller. Mix en match onze kaarsen met kaarsenhouders en creëer een intieme setting in de kleur van jouw keuze. Wedden dat je familie en vrienden nog lang niet naar huis willen?

Love Birds White servies

Naast ons prachtige Winter Wonderland servies, is ook Love Birds White perfect om de kersttafel mee te dekken. Met het vogeltje, rode embleem en de gouden rand geeft het ons dat dromerige gevoel waar we naar op zoek zijn tijdens de feestdagen.