Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag bezorgd
Kerstcadeaus

Kerstcadeaus

Het is eindelijk tijd voor de kerstdagen. Je shopt daarom nu de mooiste kerstcadeaus voor je dierbaren bij Pip! Lees meer.

Lees meer

Kerst giftsets

Weet je niet wat je moet kopen tijdens de feestdagen? Bij Pip Studio weten we als geen ander hoe lastig het is om het perfecte cadeau te vinden. Daarom hebben we verschillende giftsets gecreëerd om je een handje te helpen. In onze collectie cadeau sets vind je vooral porseleinen sets, vazen en badkamer accessoires. Houd het eenvoudig en geeft toch een leuk en origineel cadeau.

Kerstcadeaus voor eenieder

Wij hebben niet één, maar meerdere giftsets ontwikkeld. Zo kan je gemakkelijk een geschenk vinden dat perfect bij diegene past. Zoek je een cadeau voor iemand die blij wordt van woonaccessoires? Dan is de set voor interieur liefhebbers of de cadeauset voor een frisse badkamer ideaal! Opzoek naar een verrassing voor een keukenprinses? We hebben ook prachtige verschillende soorten porseleinen sets. Je vindt bij Pip Studio de perfecte kerstcadeaus voor onder de boom.

Het perfecte kerstcadeau

We weten als geen ander dat het soms erg lastig is op een goed cadeau te bedenken voor je dierbare. Je wilt natuurlijk origineel zijn, maar ook binnen budget blijven. Bij Pip verkopen we kleurrijke lettermokken, een kleine verrassing, maar altijd heel leuk om het aan iemand te geven. De lieftallige ontvanger zal nu bijna elke dag aan jou denken wanneer hij of zij uit de mok drinkt.

Scoor snel je favoriete kerstcadeaus voor onder de boom bij Pip Studio. Met welke kerstballen maak jij jouw boom compleet?