Continue
Happy products for happy people!

Inspiratie: zo dek je je kersttafel extra feestelijk

Ho ho ho! Het is weer bijna de mooiste tijd van het jaar! Maak de feestdagen nóg memorabeler en creëer de kersttafel uit je dromen. Van Winter Wonderland servies tot sfeervolle kaarsen, van een warm kerstboeket tot elegante wijnglazen: voor het perfecte kerstdiner zit je bij ons goed. Ben je klaar om de feestdagen extra bijzonder te maken? ✨

De basis: een thema of kleurpalet

Als je veel liefde en aandacht steekt in het bereiden van je gerechten, wil je ze natuurlijk ook mooi presenteren. Dit doe je door vooraf een thema te kiezen en een overkoepelende kleur aan te houden. Iets wat je makkelijk kunt doen door te gaan voor één collectie.

Winter Wonderland

Wil je je tafel in Winterse stijl voor de feestdagen? Ga dan voor Winter Wonderland. Zo haal je het ware kerstgevoel in huis met dessins bestaande uit rode bessen, eikels, eekhoorns en seizoensbloemen.

Love Birds White

Ook ons nieuwe Love Birds White porselein is perfect om je tafel helemaal kerstproof te maken. Droom weg en laat je verrassen door gekrulde gouden decoraties en het medaillon met robijnen en vogels.

Gezelligheid met kaarsen

Kaarsen mogen absoluut niet ontbreken als je je kersttafel wilt laten spreken. Onze glazen theelichthouders en kandelaren zijn tijdloos en zorgen voor een feestelijk effect dankzij de gouden rand en het wisselende reliëf.

Kerstballen op de borden

Geef je kersttafel meer sfeer door op ieder bord een andere kerstbal te leggen. Je kunt er ook voor kiezen om deze kerstballen cadeau te doen, als klein presentje. Maak er een kaartje aan vast en schrijf hier de naam van de gast op. Ideaal als je een vaste tafelsetting in gedachten hebt.