Continue
Happy products for happy people!

Inspiratie voor de Kersttafel

Een mooi gedekte tafel zorgt voor het ultieme kerstgevoel. Kan je ook niet wachten totdat het zover is?  Begin nu met de voorbereidingen om in de gezellige feestsfeer te komen. Dek de kersttafel met het prachtige Pip Studio servies en stijl af met gezellige kaarsen, vazen en trays. Dit jaar mag er flink worden uitgepakt om de momenten thuis extra speciaal en bijzonder te maken. ✨

Stijlvolle borden

Borden zijn onmisbaar tijdens een heerlijk ontbijt of diner. Maak dit moment nu nog fijner en serveer je favoriete gerechten op de mooiste borden van Pip Studio.

Shop nu

Handige kommen & schalen

Een fijne kom of schaal is een onmisbaar item. Bij Pip Studio vind je verschillende kleuren en modellen schalen die je servies zullen verrijken.

Ontdek hier 

Voor de toetjes lover

Serveer je favoriete gebakje op het servies van Pip Studio. Onze etagères, plateaus en schalen zullen al jouw favoriete lekkernijen een mooie presentatie geven.

Bekijk hier

Kleed de tafel aan met accessoires

Dit is de tijd van het jaar om je huis een nieuwe look te geven. Bij Pip Studio is er keuze uit diverse woonaccessoires die jouw interieur omtoveren tot een warme en gezellige plek!

Shop nu