Continue
Happy products for happy people!

Meer kleur in je badkamer in 5 simpele stappen

Kan jouw badkamer ook wel een opfrisser gebruiken? Ga voor kleur! Zo kun je een ietwat standaard ruimte omtoveren tot iets heel speciaals. Het kan spannend zijn om van neutrale tinten af te stappen, maar meer kleur zorgt voor een waar feestje in je badkamer. Ben je klaar voor een kleurexplosie?

Kies je favoriete kleur

Bedenk welke tint jij in je badkamer wilt gebruiken. Zo geven felle kleuren vrolijkheid en energie, terwijl donkere en timide tinten een elegante uitstraling geven. Je kunt kleurnuances mixen en matchen, maar houd liever één tint aan voor een stijlvol ton-sur-ton effect.

Ga je voor print of effen?

Hoe kleur zo bepalend is, zo zijn dessins dat ook. Door een print toe te voegen aan je ruimte kun je ineens een heel ander effect creëren. Onze Les Fleurs bloemenprint geeft je badkamer een romantische, vrolijk en dromerige uitstraling, daar waar Tile de Pip luxe en elegantie uitdraagt.

Kies je favoriete accessoires

Natuurlijk kunnen accessoires niet ontbreken in je badkamer. Ze leggen de laatste hand aan je kleurproject. Match daarom ook je zeepdispenser en drinkbeker bij de door jou gekozen kleur of print voor het ultieme plaatje.

Maak je badkamer af met je favoriete boeket

Het is iets waar je misschien niet heel snel aan denkt, maar bloemen - met een bijpassende vaas - kunnen veel doen voor je badkamer. Onze Pip bloemen zijn gemaakt van zijde, waardoor je ze nooit hoeft te vervangen en ze je kamer of ruimte altijd op blijven fleuren.

Of geef een extreme make-over

Wil je het rigoureuzer aanpakken? Laat de badkamer van je dromen tot leven komen door de muren of vloeren te betegelen in de kleur en print van jouw keuze. Zo maak er écht iets bijzonders en unieks van met veel karakter. Alsof je zo een Marokkaanse riad binnen bent gewandeld.