Continue
Happy products for happy people!

Moederdag 2021

9 mei is het zo ver: Moederdag 2021. De dag om je lieve mama extra te verwennen met een heerlijk ontbijtje, een mooie bos bloemen en een speciaal cadeau voor haar. Heb je al een cadeau voor je moeder in gedachten of ben je nog op zoek naar inspiratie voor leuke Moederdag cadeaus? Wij bij Pip Studio helpen je graag met het vinden van een sprankelend cadeau voor Moederdag!

Bloemen bestellen voor Moederdag

In onze shop kun je een mooi boeket bloemen bestellen. Deze bezorgen wij vervolgens met liefde bij je moeder of je kunt het boeket natuurlijk zelf langsbrengen. Extra leuk: onze bloemen zijn gemaakt van zijde en zijn dus onbeperkt vers! Speciaal voor Moederdag hebben wij een Moederdagboeket samengesteld. Maar er is nog meer: unieke lettermokken van a tot z, porseleinen ontbijtsets en een unieke Moederdag cadeaukaart.

Leuke Moederdag cadeaus

Je lieve mama verdient natuurlijk het leukste cadeau op Moederdag! Wij hebben heel veel leuke cadeaus voor haar. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een paar leuke inspiratie pagina’s voor je gemaakt. Deze bekijk je door op onderstaande afbeeldingen te klikken. Vind je het toch erg lastig om een cadeau voor je moeder uit te kiezen? Bestel dan de mooie Pip Studio cadeaukaart.