Continue
Happy products for happy people!

Moederdag 2022

Zondag 8 mei is het zo ver: Moederdag! De dag om je lieve mama extra te verwennen met een speciaal cadeau. Wat dacht je van een heerlijk ontbijtje met mooi servies? Of een elegante bos bloemen? Heb je al een cadeau voor je moeder in gedachten of ben je nog op zoek naar inspiratie voor leuke Moederdag cadeaus? We helpen je graag met het vinden van een sprankelend cadeau.

Bloemen bestellen voor Moederdag

In onze shop kun je een mooi boeket bloemen bestellen. Deze bezorgen wij vervolgens met liefde bij je moeder, óf je kunt het boeket natuurlijk zelf langsbrengen. Extra leuk: onze bloemen zijn gemaakt van kunstzijde en zijn dus onbeperkt vers. Maar er is nog meer: mooie vazen,  porseleinen ontbijtsets, unieke lettermokken van a tot z en kleurrijke toilettassen.

Leuke Moederdag cadeaus

Je lieve mama verdient natuurlijk het leukste cadeau op Moederdag! Op zoek naar de perfecte match? Om je een beetje op weg te helpen, kun je hieronder wat extra inspiratie op doen. Zo kun je kiezen uit onze selecties. Van cadeaus tot €20, interieur cadeaus, fashionable cadeaus tot roze cadeaus. Vind je het toch erg lastig om een cadeau voor je moeder uit te kiezen? Bestel dan een Pip Studio cadeaukaart. Dan zit je altijd goed!