Continue
Happy products for happy people!

Sale Organiseren

Sale Organiseren

artikelen 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Organiseren met Pip Studio in stijl en sale

Op zoek naar de juiste benodigdheden om jouw kantoor of studieruimte mee te organiseren? Dan ben je bij Pip Studio aan het juiste adres. Een ruim assortiment aan notitieboeken, agenda’s en kalenders staat voor jou klaar, mét sale.

Pip Studio’s laatste Stationery

Word jij ook vrolijk van verschillende kleuren en dessins? Wees er dan snel bij! Pip Studio biedt namelijk voor de laatste keer deze prachtige stationery collectie aan. Mix verschillende kleuren met elegante dessins voor een stralende combinatie. Scoor nog één keer notitieboeken, etui’s, dagboeken en planners want op is op!

Agenda’s, notitieboeken en boulet journals in een set

Zie je door de bomen het bos niet meer en ben je op zoek naar een set met verschillende producten voor een goedkope prijs? Neem dan een kijkje tussen onze thuiswerk sets. Kies tussen verschillende mooie sets waarin kalenders, notitieboeken, schriften en etui’s zijn gebundeld. Geen getwijfel en binnen een aantal dagen een georganiseerd bureau!

Korting op shoppers en rugzakken

De meest prachtige en elegantie dessins vind je op een van de Stationery shoppers of rugzakken. Neem je notitieboek, agenda, etui en dagboek gemakkelijk mee naar een afspraak. Geen groot budget voor een mooie tas? Tussen onze sale vind je de mooiste ontwerpen, dessins en kleuren voor een kleine prijs.