Continue
Happy products for happy people!

Van overgebleven stoffen tot unieke items met een knipoog naar Pip

Pip Studio heeft een ruim assortiment tassen. Van grote tassen voor op reis tot strandtassen en shoppers. Daarnaast heeft de collectie een gevarieerd aanbod van grote en kleine toilettassen, make-up etuis en beautycases. Tijdens het produceren van onze tassencollectie bleven er stoffen over. Dat vond Pip zonde en zette haar aan het denken.
 
Toen kwam Pip met een idee. ‘Wat als we van deze stoffen handige items maken voor onderweg?’ Zogezegd, zo gedaan. Samen met de zomercollectie maakte Pip Studio van de overgebleven stoffen acht leuke items.
 
Een kaartenhouder en sleutelhanger met een knipoog naar Pip. Zij is namelijk érg vaak op zoek naar haar sleutelbos. Met een grote en kleurrijke sleutelhanger zou dit probleem worden opgelost. Verder houdt Pip erg van reizen. Daarmee werd het idee voor een handig kofferlabel, een paspoorthouder en een zonnebrilhoes geboren.
 
Ten slotte was Pip op zoek naar een handig item voor haar telefoon. Dat bracht haar op het idee van een telefoontas met koord. Fijn want zo heeft Pip haar telefoon altijd bij de hand.
 
Pip wil deze leuke items graag delen. In de Pip Studio webshop ontvang je daarom geregeld één van deze leuke items cadeau bij je aankoop. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer dat is? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.
 
Lieve groetjes,
 
Pip