Continue
Happy products for happy people!

Zo wordt je paastafel dekken een eitje 

De paasdagen zijn een mooi moment om uit te pakken met een prachtig gedekte tafel. Ben je al bezig met de voorbereidingen en mag nieuw porselein niet op de paastafel ontbreken? Goed nieuws: bij Pip Studio ontvang je t/m 5 april 2021 elk 4e porseleinen item gratis. Dek je tafel van groot naar klein en stijl het ten slotte af met een mooie bos bloemen, kaarsen en kandelaars. Neem een lichte kleur als basis voor je textiel en breng je tafel in de paassfeer met een vrolijk gekleurd servies!

*Voor 3+1 gratis geldt: bij aankoop van drie dezelfde items krijg je een vierde stuk van hetzelfde item er gratis bij. De actie is alleen geldig op porselein servies. Geëmailleerde schalen, plateaus, thee-eieren, textiel, glazen, kannen, bestek e.d. zijn uitgezonderd.

Van groot naar klein

Hoe je tafel dekken een eitje wordt? Kies met welke collectie je dit jaar Pasen wilt vieren, bijvoorbeeld onze gele Blushing Birds collectie. Begin het dekken van je tafel met een bord. Stapel je servies vervolgens op van groot naar klein. Stijl je tafel ten slotte af met een luxe etagère, taartplateau en andere onmisbare porseleinen items. Zo verander je gemakkelijk de uitstraling van jouw eettafel in een knus paashoekje. 

Glazen details

Ben jij klaar voor de volgende stap? Verrijk dan de setting van je paastafel met sierlijke glazen. Ga je voor goud? Of ben je op zoek naar frisse roze of blauwe glazen? Met een waterkan erbij maak je de glazen setting compleet. Tip: om je tafelsetting nog kleurrijker te maken, voeg je wat vruchten toe aan je waterkan. Kies bijvoorbeeld voor frambozen, munt of citroen. Lekker én sfeervol!

Stijl je tafel af met accessoires

Als kers op de paastaart stijl je jouw paastafel af met bijpassende accessoires. Wat dacht je van een mooi Paasboeket die volgend jaar ook nog vers is? Nog een beetje extra sfeer creëer je met een mooie kandelaar en kaarsen. Vrolijk Pasen!