Continue
Happy products for happy people!

Zo wordt je paastafel dekken een eitje 

De paasdagen zijn hét moment om uit te pakken met een prachtig gedekte tafel. Ben je al bezig met de voorbereidingen - en mag nieuw porselein niet op de paastafel ontbreken? Bij ons zit je goed met Jolie Green, Blushing Birds, La Majorelle of Flower Festival. Dek je tafel van groot naar klein en maak het af met een mooie bos bloemen, kaarsen en kandelaars. Neem een lichte kleur als basis voor je textiel en breng je tafel in de paassfeer met een vrolijk gekleurd servies.

Van groot naar klein

Hoe je tafel dekken een eitje wordt? Kies met welke collectie je dit jaar Pasen wilt vieren - zoals Jolie Green. Begin het dekken van je tafel met een bord. Stapel je servies vervolgens op - van groot naar klein. Maak je tafel af met een luxe etagère, taartplateau en andere onmisbare porseleinen items. Zo verander je je eettafel in een mum van tijd naar een knusse paashoek.

Glazen details

Ben jij klaar voor de volgende stap? Verrijk dan de setting van je paastafel met sierlijke glazen. Ga je voor goud? Of ben je op zoek naar frisse roze of blauwe glazen? Met een waterkan maak je de setting compleet. Tip: om je tafelsetting nog kleurrijker te maken, voeg je wat vruchten toe aan je waterkan. Kies bijvoorbeeld voor frambozen, munt of citroen. Lekker én sfeervol!

Stijl je tafel af met accessoires

Als kers op de paastaart stijl je jouw paastafel af met bijpassende accessoires. Wat dacht je van een mooi paasboeket, waar je volgend jaar ook nog van kunt genieten? Nog een beetje extra sfeer creëer je met een mooie kandelaar en kaarsen. Vrolijk Pasen!