Kandelaars

Verlicht je huis met de kleurrijke kandelaars van Pip Studio. Maak met de kandelaars elk hoekje of tafel af. De kandelaars zijn absoluut onmisbaar, maar waarom?

Lees meer

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Met kaarsen maak je van je thuis een heerlijke fijne plek. Door de kaarsen in een kandelaar van Pip Studio te doen wordt het alleen maar mooier. Bij ons vind je verschillende kandelaars voor ieder wat wils. Denk aan verschillende kleuren en formaten, maar welke past het beste bij jou?

Kleurrijke kandelaars van Pip

Creëer een knusse look in jouw woon- of slaapkamer met de kandelaars van Pip Studio. Wist je dat kaarsen zorgen voor een rustgevende sfeer. Door de sfeer nog gezelliger te maken gebruik je verschillende kleuren kaarsen. Denk aan, roze, blauw, groen en khaki die zorgen voor het kleurrijk effect. Door ze te mixen en matchen met elkaar creëer je leuke plekjes voor in huis.

Welke maat kies jij?

De kandelaren zijn er in verschillende maten. Hierdoor kun je ze nog leuker mixen en matchen. Om een speels effect te creëren zijn de verschillende maten ideaal. Je hebt grote formaten van 34 cm en voor de liefhebbers voor wat kleinere formaten heeft Pip ook kandelaars van 14 cm. Geschikte lengte dus om de kleuren en lengtes met elkaar te mixen.

Maak van elke ruimte er een compleet plaatje

Om jouw interieur compleet te maken combineer je de kandelaars met andere Pip Studio woonaccessoires. Mix & match de kandelaars met bijvoorbeeld onze nieuwe paddenstoelen, vloerkleden, zachte sierkussens of de kleurrijke vazen. Bekijk alle woonaccessoires en geef je interieur een nieuwe uitstraling.

Combineer de kandelaars met onze decoratieschalen voor een nog mooier effect op tafel.