Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag bezorgd

Lantaarns

Een lantaarn is misschien niet het eerste woonaccessoire waar je aan denkt maar is wel een échte sfeermaker. Ontdek het verhaal achter de kleurrijke lantaarns van Pip Studio.

Lees meer

Onze collectie windlichten is afgestemd op de creatieve wonen collecties. De kleuren zijn ideaal om te mix & matchen.

Lantaarns voor binnen

De geëmailleerde lantaarns zijn perfect geschikt om jouw interieur mee op te vrolijken. De metalen windlichten zijn afgewerkt met een geëmailleerde top coat en blijven het langst mooi als je ze een mooi plekje binnen geeft. Met je favoriete items ga je natuurlijk met zorg om, voor het schoonmaken van de lantaarn heb je enkel een sopje nodig, geen zware schoonmaakmiddelen. Uiteraard willen we ervoor zorgen dat jouw pareltje niet gaat roesten of brocante wordt dus adviseren we je om de lantaarn naderhand goed te drogen.

Kleurrijk van buiten en goud vanbinnen

Waar kan je de Pip Studio lantaarns aan herkennen? Ze zijn kleurrijk van buiten en goud vanbinnen! Prachtig toch. De vrolijke eyecatchers zorgen voor een gezellige sfeer in huis en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zoek jij een groot windlicht? Dan kan je kiezen uit een wat breder lager windlicht of juist een wat langere smalle windlicht.

Mix & Match

Ons designteam heeft de kleuren van de windlichten afgestemd op onze woon collecties. Zo kan je de lantaarns gemakkelijk mix & matchen in jouw Pip Studio interieur. Tip van ons! Je kan kaarsjes op batterij natuurlijk ook gebruiken in combinatie met een windlicht!

Ontdek welk windlicht het beste past bij jouw favoriete woonaccessoires.