Waxinelichthouders

Waxinelichthouders, ook wel bekend als theelichthouders zijn al jaren sfeermakers voor in huis. Je hebt de kaarsenhouders in verschillende designs en kleuren.

Lees meer

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Een kaarsje in een daarvoor bestemd glazen potje is niet alleen heel gezellig maar ook praktisch. Het kaarsje gaat langer mee en waxinelichthouders zorgen voor veiligheid.

Geschikt voor ieder interieur

Wat is er nou zo leuk aan waxinelichthouders? Het ideale van waxinelichthouders is dat ze verkrijgbaar zijn in eindeloos veel kleuren en ontwerpen en daardoor geschikt zijn voor ieder interieur. In onze collectie vind je theelichthouders met een effen structuur maar ook leuke potjes met reliëf. De kaarsenhouders variëren qua prijs, zo zit er voor iedereen wel een geschikt item bij!

Waxinelichthouder sets

De echte creatievelingen onder ons willen natuurlijk zelf graag mix & matchen in huis maar voor alle andere lieve dames hebben we waxinelichthouder sets. Ideaal! Ons team heeft super veel gevoel voor interieur styling en heeft speciaal voor jullie te gekke sets samengesteld. Zo blijft dit trendy decoratie item toegankelijk voor iedereen!

Mix & match

Je maakt het gezellig in huis door de verschillende theelichtjes met elkaar te combineren. Dit kan je doen doormiddel van een set maar je kan er ook voor kiezen om losse glazen potjes te kopen. Zo kan je zelf creatief aan de slag! De glazen theelichtjes zijn voorzien van een gouden afwerking en geven een luxe uitstraling. Wij zijn verliefd!

Ben je geïnspireerd geraakt om jouw huis gezellig te maken met leuke accessoires, bekijk dan snel de woonaccessoires van Pip Studio.