Continue
Happy products for happy people!

MET PIP STUDIO SERVIES WORDT BUITEN ETEN EEN ZOMERFEEST

Houd jij ook zo van buiten eten en zomers tafelen? Kleurrijk gedekte tafels met servies, sierlijk glaswerk en zomerse bloemen op tafel, laat die zomer maar komen! De Pip Studio collecties maken elke tuintafel klaar voor lange zomerdagen.

Schuif aan en geniet van buiten eten in de zon!

ZOMERS TAFELDEKKEN

Tafeldekken wordt nu nog leuker! Met de tafelkleden in combinatie met het servies van Pip Studio creëer je eenvoudig een mooie basis voor een zomers gedekte tafel, voor binnen én buiten. Ga je voor strepen of voor subtiele illustraties? Door je servies met je tafelkleed te matchen zorg je voor eenheid op tafel.

SERVEERSCHALEN VOOR ELK MOMENT

Bij een ontbijt, lunch of diner in de tuin horen lekkere hapjes en hoe serveer je die nu beter dan op een sierlijke serveerschaal of houten plateau? Gebruik je graag fruitschalen voor een frisse fruitsnack of serveer je liever een borrelplank? Pip Studio heeft serveerschalen voor elk moment.

FEESTELIJK GLASWERK

Op warme dagen is er niets fijner dan een verkoelend drankje uit een sierlijk glas, en op elke goed gedekte tafel hoort een sierlijke pitcher. Zorg ervoor dat je genoeg ijsblokjes en citroen in huis hebt om elk glas of pitcher van een vleugje zomer te voorzien. Kortom, feestelijk glaswerk mag zeker niet ontbreken op jouw gedekte tuintafel deze zomer!

DECOREER JE ZOMERTAFEL MET KUNSTBLOEMEN

Pip Studio heeft dit seizoen een bijzondere collectie aan kunstbloemen ontworpen. Met een kleurrijk boeket van kunstbloemen laat je elke ruimte in je huis stralen en ook op tafel zorgen ze voor een vrolijk accent. Voor welke kunstbloemen kies jij?