behang_tokyo_bloesem

New year new you, samen met Pip

We zijn klaar voor een nieuw jaar

Vol enthousiasme en energie zijn we klaar voor 2024. Of het nu gaat om het vieren van het nieuwe jaar, een nieuwe baan, een nieuwe relatie of een ander hoofdstuk, positieve veranderingen geven nieuwe energie. De nieuwe voornemens kunnen natuurlijk niet missen. Ga je weer een nieuw sportschool abonnement aan? Of is het dit jaar tijd om je huis een make-over te geven? Vier het nieuwe jaar met Pip!

01 Geef je huis een make-over

Geef je huis een make-over! Bij het aanbreken van het nieuwe jaar is het tijd om een frisse wind door je huis te laten waaien. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zeggen ze weleens. Een nieuw begin begint dan ook vaak thuis. Ben je klaar met die eentonige kleur in je woonkamer? Dan is behang de oplossing! Van levendige prints tot betoverende kleurenpaletten, samen toveren we je huis om in een geheel nieuwe stijl. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet helemaal klaar bent voor een grote verandering in huis. Een kleine twist in accessoires of meubels geeft al een heel andere sfeer in de inrichting.

sport_rood_roze_tuttiifiori
sport_kleding_rood_roze_bloemen_tuttiifiori

02 New year, new you

We kennen het allemaal, de wens om weer actiever te worden in het nieuwe jaar. Een nieuw abonnement afsluiten bij de sportschool in de buurt of ga je de uitdaging aan om elke dag 10.000 stappen te zetten? Zeg nu zelf, dit is toch een uitdaging om vol te houden? Daarom willen we je graag een handje helpen, want in onze sportkleding wordt sporten een waar feestje. Ga dit jaar voor een kleurrijke en opvallende sportoutfit met onze Tutti i Fiori collectie.

03 Creatief in de keuken

Het voornemen voor een gezondere levensstijl betekent natuurlijk niet alleen maar dat je meer moet gaan bewegen, bewuster eten is hier ook een groot onderdeel van. Vooral na de feestdagen, waar we allemaal hebben genoten van uitgebreide diners. Maar gezond koken kan een uitdaging zijn, zeker als je niet graag in de keuken staat. Al die recepten die uren in beslag nemen? We snappen het, dit kan erg demotiverend werken. Toch wordt koken een stuk leuker met mooi servies. Haal daarom een vleugje frisheid in huis met onze Flower Festival collectie, voorzien van verfijnde accenten. Of ga voor een servies met een classic uitstraling, onze Pip Chique lijn. Zo geniet je samen met je vrienden en familie van urenlang tafelen.

toilettas_kyoto_festival_roze
toilettas_kyoto_festival_roze

04 Self-care

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe kans om wat extra liefde aan jezelf te geven. In de drukte van het dagelijks leven, waarbij we fulltime werken, studeren of druk zijn om het gezin draaiende te houden, vergeten we soms hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf en ontspanning. Het is goed om af en toe een dagje voor jezelf te plannen, gewoon om te ontspannen en je batterijen op te laden. Denk aan die momenten waarop je jezelf trakteert op een dagje spa in eigen huis, een boek leest dat al maanden op je nachtkastje ligt te wachten of simpelweg even geniet van een lange wandeling. Het nieuwe jaar is een uitnodiging om bewuster met self-care om te gaan, om jezelf die extra dosis aandacht en verzorging te gunnen die je zo verdient.

Al onze items in één app? Dat kan! We hebben namelijk onze nieuwe Pip app gelanceerd. Heb jij hem al gedownload?

Download nu onze app

pip-studio-app
pip-studio-app

Ben je nog opzoek naar tips om je huis dé nieuwjaar schoonmaak te geven? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.