Ontbijtborden

Start de dag goed met de ontbijtbordjes van Pip Studio. Ga voor een kleurrijke belevenis op tafel of kies voor een klassieker dessin.

Porseleinen ontbijtborden in vrolijke kleuren en prints

Geniet van je ontbijt in stijl met onze kleurrijke ontbijtborden. Onze porseleinen ontbijtborden zijn gemaakt van 100% hoogwaardig en verfijnd porselein. Vul je serviescollectie aan en wordt vanaf nu elke ochtend opgewekt en vreugdevol wakker met een heerlijk ontbijt op je nieuwe ontbijtbord.

Online ontbijtbordjes kopen

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, zorg er dus voor dat je ook het leukste servies voor deze gang in huis hebt! Koop onze verfijnde ontbijtbordjes en mix & match deze met onze leuke mokken en kopjes. Naast ontbijtbordjes vind je in onze collectie prachtige kommen voor een heerlijk bakje yoghurt bij je ontbijt. Koop je ontbijtbordjes gemakkelijk online in de officiële Pip Studio webshop.

Stijlvolle witte ontbijtborden

Houd het simpel en elegant met witte porseleinen ontbijtborden. Deze ontbijtborden vind je bijvoorbeeld terug in Royal White collectie. Mix & match je witte ontbijtborden met onze Royal Stripes collectie voor een wat meer fris contrast of houd het simpel en vlekkeloos met alleen de ontbijtborden uit de Royal White collectie.

Ontbijtsets met kleine borden

Geniet van een verrukkelijk ontbijt met onze magnifieke ontbijtsets met kleine borden. In deze sets vind je precies wat je nodig hebt voor een royaal ontbijt, zoals een klein bord, een kommetje en een grote mok voor je koffie of thee. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende exotische prints. Het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Verschillende collecties ontbijtborden

Ons assortiment ontbijtborden bestaat uit verschillende collecties:

  • Blushing Birds
  • La Majorelle
  • Love Birds
  • Royal