Borden

Borden

Borden zijn onmisbaar tijdens een heerlijk ontbijt of diner. Maak dit moment nu nog fijner en serveer je favoriete gerechten op de mooiste borden van Pip Studio.

Smakelijk eten met de borden van Pip Studio

Je serviesset is niet compleet zonder items uit het Pip Studio servies. Een mooi servies maakt het serveren van je maaltijd nog leuker. Serveer je visite bijvoorbeeld een taartje op een van onze mooie gebaksborden en nodig de hele familie uit voor een drie gangen diner met onze soepborden, pastaborden en dinerborden

Uitgebreide collectie servie

Servies combineren? Dat kan! Ons servies bestaat uit diverse kleuren en maten, van blauw servies tot diepe borden, wij hebben voor iedereen én elke maaltijd iets passends. Daarnaast hoeven de borden niet in de keukenkastjes te blijven. De borden kunnen namelijk ook dienen als decoratiestuk. Mix & match onze leuke prints.

Kleurrijke borden van Pip Studio

Pip Studio laat zien hoe kleurrijke borden tijdloos kunnen zijn. Ontdek bijvoorbeeld onze populaire Love Birds collectie met het bekende vogeltje bestaande uit kleurrijke rood-roze gekleurde borden. Houd je meer van zomerkleuren zoals geel, dan raden we je aan een kijkje te nemen naar de Blushing Birds collectie voor een vrolijke tafelschikking. Onze collecties bestaan uit blauwe, witte, khaki, rode, roze, groene en rode borden. 

Borden van hoogwaardig porselein

De borden van Pip Studio zijn gemaakt van 100% hoogwaardig porselein en zijn voorzien van handgeschilderde details. Van onderborden en dinerborden tot pastaborden en soepborden: wij hebben een uitgebreide collectie van porseleinen borden. 

Onderborden voor de feestdagen

Onderborden zijn perfect voor het creëren van mooie tafeldecoratie of te gebruiken als een mooi plateau. Dek je eettafel voor speciale gelegenheden met vrienden en familie met de Jolie collectie van Pip Studio. Door dit ontwerp voel je meteen de eilandvibes. Aan tafel!

Verschillende maten borden

Ons assortiment borden bestaat uit verschillende maten:

  • Bord 12 cm
  • Bord 17 cm
  • Bord 21 cm
  • Bord 26.5 cm
  • Bord 32 cm