Toilet & Make-up Tassen

Toilet & Make-up Tassen

Neem je make-up en verzorgingsspullen altijd gemakkelijk met je mee met onze Pip Studio toilet & make-up tassen! Van kleine etuis tot grote beautycases, verkrijgbaar in vrolijke kleuren en prints.

Kleine en grote dames toilettassen

De toilettas: één van de handige badkamer accessoires die voor elke vrouw onmisbaar is. Makkelijk overal mee naartoe te nemen en ook nog eens leuk als accessoire in de badkamer thuis. Bij Pip Studio vind je een uitgebreid assortiment aan kleine en grote dames toilettassen, maar ook beautycases en make-up tassen. 

Beautycase of make-up tas kopen?

Welke grootte je ook nodig hebt, bij Pip Studio vind je beautycases en make-up tassen in verschillende soorten en maten. Heb je ’s ochtends geen tijd meer om je make-up te doen? Geen probleem, met onze handige en kleine make-up etuis neem je jouw make-up gemakkelijk mee in je tas. Heb je echter een grote collectie aan make-up en verzorgingsproducten of ben je op zoek naar een reis toilettas? Dan raden we je aan een kijkje te nemen tussen de grote dames toilettassen

Welke kleur toilettas past bij jou?

Word jij vrolijk van mooie en vrolijke bloemen? Wij ook! Daarom hebben we speciaal de petites Fleurs collectie ontworpen waarin we klein gestileerde bloemen in verschillende kleuren hebben verwerkt. Ben je echter meer een exotisch type? Dan vind je jouw favoriete toilettas in de Flower Festival serie. Pip Studio heeft rode, gele, groene en blauwe toilet- en make-up tassen. Kun je niet kiezen? Dan ben je vast weg van onze multi toilettas met verschillende kleuren.

Stijlvolle én handige toilettassen

Niet alleen thuis is een handige toilettas onmisbaar, ook op vakantie kun je vast niet zonder. Hoe handig is het dan om verschillende vakjes te hebben voor verschillende producten? Onze toilettas sets zijn hier de perfecte oplossing voor. Deze toilettassen hebben namelijk een apart voorvakje met daarin een uitneembaar tasje. Binnenin vind je nog eens drie aparte vakjes, ideaal om alles goed gescheiden te houden. Krijg jij al zin in het kopen van jouw nieuwe toilettas?