Tafel & Keukentextiel

Tafel & Keukentextiel

Zonder een vrolijk tafelkleed, keukenschort of theedoek van Pip Studio is je keuken niet compleet. Mix en match jouw favoriete textiel en geef je keuken een vrolijke uitstraling

Jolie Theedoek Groen Placeholder
Jolie Theedoek Groen Placeholder
BESTSELLER

Jolie Theedoek Groen

€ 12,95

Kleed de tafel aan met een Pip Studio tafelkleed

Tafeltextiel is belangrijk omdat een mooi tafelkleed jouw tafel beschermt tegen viezigheid. Daarnaast brengt een mooi tafelkleed ook sfeer tijdens het dineren en valt jouw servies nog meer op. Mocht je liever een stukje van je tafel willen laten zien, dan kun je ook kiezen voor een mooie Pip Studio tafelloper. Ons tafeltextiel is gemaakt van katoen en linnen.

Keukentextiel in mooie kleuren en dessins

Bij Pip Studio vind je tafelkleden en tafellopers in verschillende kleuren en dessins. Een mooi tafelkleed of loper kan de tafelsetting compleet veranderen en een luxe en feestelijk gevoel geven. Bij Pip Studio vind je tafelkleden en tafellopers in verschillende kleuren voor elke gelegenheid. Combineer je tafelkleed door bijvoorbeeld een kandelaar of kaars op tafel te zetten. Of wat dacht je van een mooie vaas met zijde bloemen om een gezellige tafelsetting te creëren?

Tafelkleden van Pip Studio

Op zoek naar een tafelkleed met een bijpassende tafelloper? Bekijk dan ons tafelkleed van de Flower Festival collectie wat een bloemendessin met fantasierijke roze en roze chintzbloemen met lichtblauwe en groene bladeren heeft en is afgewerkt met een scallop dessin. Combineer het keukentextiel met het servies van Pip studio. Maak je set compleet met de bijpassende ovenwanten uit de collectie van bijvoorbeeld Flower festival en Winter Wonderland.

Theedoeken in verschillende stijlen

Onmisbaar in elke keuken: droog je schone serviesgoed, bestek en pannen af met onze decoratieve theedoeken. Bij Pip Studio hebben we kleurrijke theedoeken met een bloemendessin.

Dames keukenschorten van Pip Studio

Bescherm je kleding tegen kookspetters met één van onze kookschorten. Kies uit kleurrijke dames keukenschorten met bloemenprint in de kleur blauw of khaki. De keukenschorten van Pip Studio zijn voorzien van een eenvoudige striksluiting in de hals en zij. Kies je favorieten en mix & match.