Continue
Happy products for happy people!

La Majorelle

La Majorelle

Breng je tafel tot leven met onze La Majorelle collectie. De perfecte combinatie tussen levendig en elegant. Kies je voor het betoverende blauw of liever voor zacht roze?

Lees meer.

artikelen 1-12 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

De La Majorelle collectie van Pip Studio

Onze La Majorelle collectie is een levendig dessin van bloemen gecombineerd met palmbomen en elegante reigers. De stippen en streepjes op de achtergrond zorgen voor een verrassende combinatie en een moderne twist. De La Majorelle collectie van Pip Studio is gemaakt van hoogwaardig porselein maar bevat ook glaswerk met een sprookjesachtig gouden landschap.

Kleurrijk porselein servies van Pip Studio

Met de La Majorelle collectie geven we een eerbetoon aan de prachtige botanische tuinen met haar grote diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren over de hele wereld. In de La Majorelle collectie vind je naast basisitems zoals ontbijtborden, dinerborden en gebaksborden ook pronkstukken zoals een theepot of een mooie etagère. Alle producten zijn handgeschilderd.

Sale: La Majorelle blauw

De La Majorelle collectie is in 2022 uitgebreid met een nieuw dessin. Om deze reden is de blauwe collectie in de sale gegaan. De blauwe La Majorelle collectie is heel goed te combineren met de roze collectie. La Majorelle blauw heeft leuke dessins met tropische bloemen, aapjes en gouden details. Wat is jouw favoriete item uit de La Majorelle collectie?

La Majorelle porselein serviesset

Bij Pip Studio vind je je complete serviesset van porselein. Zo kun je zelfs een complete porseleinen serviesset kopen zoals de La Majorelle theeset of ontbijtset. De serviesdelen uit deze sets zijn ook apart verkrijgbaar. De La Majorelle collectie is erg leuk te combineren met de overige porseleinen collecties van Pip Studio waaronder Royal, Jolie, Blushing Birds, Floral en Early Bird.

De La Majorelle collectie van Pip Studio is net zoals alle andere collecties gemaakt van porselein.