Saladeschalen

Serveer je favoriete salade in een mooie porseleinen saladeschaal van Pip Studio! De magische prints en kleuren fleuren je frisse maaltijd nog meer op.

Porseleinen saladeschalen van Pip Studio

Niks is leuker dan je speciale gerecht mooi op te dienen. We verkopen unieke dessins vol met wonderlijke details. Mix & match de prints met onze verschillende collecties, of ga voor een mooi geheel. Onze saladeschalen zijn gemaakt van verfijnd porselein en hebben het perfecte formaat om je salade in te serveren. Je verse salade smaakt nog beter uit een Pip Studio schaal.

Kleurrijke schalen met sierlijke details

Een saladeschaal is natuurlijk nog leuker als deze ook een bijzonder printje heeft. Bij ons vind je verschillende soorten stijlen. Bekijk bijvoorbeeld onze Blushing Birds schalen of Royal multi als je van een botanische uitstraling houdt. Moderne fan? Royal Yerseke heeft een excentriek blauw golfpatroon met gouden details. Welke print kies jij?

Mix & match met verschillende maten

We verkopen niet alleen saladeschalen maar ook andere soorten kommen. Combineer met verschillende maten om hapjes in te serveren tijdens een gezellige borrel of kies een serveerschaal als extra toevoeging op de tafel voor een heerlijk diner. Elke saladeschaal hoort bij een unieke collectie die te matchen zijn.

Eye-catchers in je huis

Niet alleen zijn de saladeschalen handig in de keuken, je kan ze ook heel leuk toevoegen in je interieur! Gebruik de kleurrijke schaal als fruitkom op de eettafel. Zoetekauw? De schaal is ook perfect om je favoriete snoep in te bewaren. Door de vrolijke details geeft het je interieur een fris tintje. Onze saladeschalen zijn ook perfect om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Bekijk onze cadeaupagina voor nog meer inspiratie.