Kimono's

Is een badjas net even iets te warm voor jou? Dan zijn onze Pip Studio kimono’s perfect voor jou! Ontdek het verschil tussen een badjas en een kimono.

Kimono’s komen van oudsher uit Japan, dit traditionele kledingstuk mag niet ontbreken in jouw garderobe. Het item is de ideale zomervariant als vervanger van de badjas en is op meerdere manieren te stylen. Op welke manier draag jij jouw nieuwe kimono?

Styling tips

De kimono voor dames is op verschillende manieren te stylen en is daardoor geschikt voor meerdere gelegenheden. Draag de kimono als jurk in combinatie met een Pip Studio top en legging. Niet helemaal jouw ding? Je kan het item ook super trendy dragen als jacket, gooi de kimono nonchalant over jouw casual look.

Verschillende kleuren en prints

Onze dames kimono’s zijn verkrijgbaar in ein-de-loos veel prints en kleuren! Denk aan geel, groen, wit, rood, roze, blauw maar ook beige! Ben jij helemaal fan van bloemendessins? Dan word jij verliefd op de fantasierijke chintz bloemen en bladeren van de Kyoto festival collectie! Bekijk ook onze Good nightingale collectie, deze collectie bevat niet alleen bloemen maar ook vogels, hoe leuk!

Product details

De Pip Studio kimono’s zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en van maat xs t/m xxl. De lange kimono’s zijn ideaal voor alle lange dames. De lengtematen staan bij de producten beschreven én er staat ook aangegeven hoe lang ons model is zodat je een inschatting kan maken hoe lang het item bij jou zal vallen. Klaar om een kimono te kopen, bekijk onze duurzame collectie!