Kussenslopen

Kussenslopen

Maak je slaapkamer af met prachtige Pip Studio kussenslopen. De kussenovertrekken zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en van hoge kwaliteit. Met welke kussenslopen mix & match jij je slaapkamer?

Lees meer
Kussensloop Pip Chique Groen Placeholder
Kussensloop Pip Chique Groen Placeholder
SALE

Kussensloop Pip Chique Groen

€ 24,95 € 19,95
Kussensloop Little Birds Wit Placeholder
Kussensloop Little Birds Wit Placeholder
SALE

Kussensloop Little Birds Wit

€ 29,95 € 20,95
Kussensloop Majorelle Roze Placeholder
Kussensloop Majorelle Roze Placeholder
SALE

Kussensloop Majorelle Roze

€ 32,95 € 23,95
Kussensloop Japonica Wit Placeholder
Kussensloop Japonica Wit Placeholder
SALE

Kussensloop Japonica Wit

€ 29,95 € 17,95
Kussensloop Okinawa Blauw Placeholder
Kussensloop Okinawa Blauw Placeholder
SALE

Kussensloop Okinawa Blauw

€ 29,95 € 20,95

Bescherm jouw kussen met de mooie kussenslopen van Pip Studio

Wist je dat je bij Pip Studio ook losse kussenslopen kunt kopen? De kussenslopen zijn fijn bijvoorbeeld voor de extra kussens op je bed. Combineer ze met je favoriete Pip Studio dekbedovertrek of mix & match met een nieuw dessin. Natuurlijk kun je de kussenslopen ook goed combineren met een wit dekbed of met een van onze nekrollen en sierkussens.

Mix & match met de kussenslopen van Pip Studio

Maak je slaapkamer af met prachtige Pip Studio kussenslopen. De kussenovertrekken zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en van hoge kwaliteit. Ontdek een reeks prachtige kussenslopen die perfect passen bij onze dekbedovertrekken. Wist je dat de kussenovertrekken tweezijdig kunnen worden gebruikt? Een leuk mix & match effect in de slaapkamer zodat je het naar eigen stijl kan decoreren.

Een goede nachtrust met de kussenslopen van Pip Studio

De kussenslopen zijn gemaakt van 100% percale katoen. Percale katoen is fijngeweven katoen van hoge kwaliteit met een draaddichtheid van wel 200. Perfect te combineren met een dekbedovertrek uit deze collectie. De kussenslopen hebben allemaal prachtige designs maar zijn naast mooi ook heel belangrijk. Ze zorgen namelijk voor de bescherming van je kussen zodat deze langer mee gaat.

Wat is een kussensloop van Oxford?

De kussenovertrekken van Pip Studio hebben een rondom doorgestikte oxford-rand. Een oxford kussensloop heeft een stoffen rand, meestal rond de 5 cm, genaaid rondom de kussensloop ter decoratie. Een oxford-rand zorgt voor een luxere uitstraling.

Kussenslopen in verschillende maten

Ons assortiment kussenslopen bestaat uit twee kussensloop maten:

Mix je kussenslopen en match met een bijpassend sierkussen en je zult nooit je comfortabele bed bijna niet meer uit willen komen. Sweet dreams met Pip Studio!