Voorraadpotten

Wie zegt dat voorraadpotten verstopt moeten worden in de berging kast? De opbergpotten van Pip Studio zijn een lust voor het oog! Waarmee ga jij jouw voorraadpot vullen?

Een voorraad snoepjes bewaar je in de voorraadpotten van Pip Studio

De voorraadpotten zijn hét item die iedereen in zijn huis moet hebben. Het is onderdeel van een servies set en handig om zoete en zoute lekkernijen in te bewaren. Het Pip Studio servies heeft een collectie voorraadpotten van verschillende maten. De kleurrijke potten zijn niet alleen een eyecatcher voor in je interieur, het is natuurlijk ook altijd een verassing wat erin zit. Waarmee vul jij je voorraadpot?

Vrolijke dessins en prints

Een voorraadpot hoeft niet verborgen te worden in een keukenkastje. Met een leuke print of kleur staan ze superleuk in de keuken. Onze voorraadpotten zijn verkrijgbaar in verschillende dessins. Ben je fan van bloemen? Bekijk dan onze Flower Festival of Blushing Birds voorraadpotten. Voor een exotische sfeer zijn de Jolie voorraadpotten perfect. Deze zijn versierd met unieke bomen, bloemen en een reiger. Neem voor de feestdagen een kijkje bij onze Winter Wonderland collectie. Wij kunnen niet kiezen, jij wel?

Gebruik je voorraadpot op verschillende manieren

Naast het feit dat een voorraadpot handig is voor lekkernijen, kunnen ze ook op verschillende manieren gebruikt worden. Onze voorraadpotten geven een leuke touch aan je interieur dus kunnen overal geplaatst worden. Pennen raak je altijd kwijt, bewaar ze in stijl in een voorraadpot van Pip Studio Handig en het staat leuk op het bureau! Al onze voorraadpotten zijn gemaakt van 100% hoogwaardig- verfijnd porselein en hebben een inhoud van 1300 of 1500 ml.

 

Mix en match de porseleinen voorraadpotten met andere items uit de bijpassende collectie voor een verbluffend resultaat.