Diepe borden

Geniet van een warm soepje of een lekker bord pasta met de diepe borden van Pip Studio.

Betoverende diepe borden van Pip Studio

Elke servieskast heeft diepe borden nodig. Broccoli-, courgettesoep of staat er een traditionele kippensoep op het menu? Met de diepe borden van pip studio word je tafelopstelling een echt sprookje. Alle diepe borden hebben een elegante uitstraling en zijn gemaakt van 100% hoogwaardig en verfijnd porselein.

Online diepe soepborden kopen

Wil je nieuwe soepborden kopen? Voor een heerlijk warm soepje zijn er natuurlijk prachtige soepborden nodig om er nog meer van te kunnen genieten. In de officiële Pip Studio webshop koop je gemakkelijk je diepe borden online.

Witte diepe borden

Houd je meer van een frisse elegante tafel? Bekijk dan onze witte borden uit de Royal collectie. De Royal collectie heeft witte diepe borden met gouden en delfts blauwe details en mooi afgewerkte randen. De Royal borden zijn gemakkelijk met elkaar te mixen door de basic uitstraling. Laat je inspireren door de handgeschilderde details.

Feestelijke diepe borden voor elke gelegenheid

Houd je toch meer van wat speelsere diepe borden? Bekijk dan onze andere collecties voor een kleurrijk effect in jouw eetkamer. De La Majorelle borden zijn roze of blauw van kleur en afgewerkt met een vrolijk streepje. Met de Blushing Birds diepe borden hoor je de vogeltjes fluiten en zie je de bloemen bloeien in huis. Kies je voor het Jolie bord? Dan word je meegenomen naar een exotische bestemming. Welke collectie kies jij?

Verschillende maten diepe borden

Ons assortiment borden bestaat uit verschillende maten. Dit verschilt per collectie:

  • 18 cm
  • 21,5 cm
  • 23,5 cm
  • 25,5 cm