Schoudertassen

Schoudertassen

Schoudertassen zijn ideaal voor een dagje weg. Of dit nou de dierentuin met de kinderen is, of een dagje Amsterdam met je vriendinnen, hij komt gegarandeerd van pas. Weten waarom?

Het is makkelijk als je je handen vol hebt, om een kleine schoudertas te hebben. Je kan het gewoon los laten, het hangt nog steeds om je lichaam. Alle belangrijkste dingen zoals je telefoon en je portemonnee heb je zo bij de hand, er is precies genoeg ruimte.

Combineer je nieuwe tas

Onze schoudertassen zijn verkrijgbaar in het roze en groen. Ook zijn er verschillende modellen, dessins en combinaties van dessins. Bij elke schoudertas hebben een matchende portemonneeontworpen, om de inhoud van je tas ook eruit te laten springen. Wil je wat meer meenemen? Combineer de tas met een van onze shoppers. Zo heb je de belangrijkste dingen bij de hand, maar ook je bijkomstige dingen bij je.

Diervriendelijk

Wij denken ook aan de diervriendelijkheid van onze schoudertas van leer. Het is namelijk PU leer, dit is geen echt leer. Soms zit het aangebracht op een laag splitleer, maar het kan ook gemaakt zijn van leerresten. Het is een sterk materiaal, flexibel, maar bovenal: het laat geen water door. Dit maakt de tas van hoge kwaliteit.

2 in 1

Heel beperkt spullen nodig? Dan hebben we voor jou onze telefoontas. Dit kan je zien als een soort combinatie tussen onze schoudertassen en portemonnees. Hierin zit genoeg ruimte voor je telefoon en daarbij een ritsje waar je veilig wat pasjes kan bewaren. Zo heb je alleen de essentiële dingen bij de hand. De verstelbare band zorgt ervoor dat je de tas wat hoger of lager op je lichaam kan hangen, precies waar jij hem wil hebben.

Gun jezelf het comfort om alles snel en gemakkelijk bij de hand te hebben, en natuurlijk om een dagje erop uit te gaan! Laat onze schoudertassen jouw dag gemakkelijker maken.