Weekendtassen

Weekendtassen

Ga je vaak een nachtje of een weekendje weg? Dan zijn de weekendtassen van Pip onmisbaar en ontzettend handig om mee te nemen op reis.

Een weekendtas is een grote tas waarin je alles kwijt kunt wat je nodig hebt voor een paar dagen weg. Ga je dus vaak een weekendje weg dan is dit dé perfecte oplossing. Een tas die je kunt meenemen waarin alles past en er ook nog eens leuk uitziet.

Makkelijk meenemen

De grote weekendtassen zijn praktische tassen. Je kunt de tassen op verschillende manieren dragen. Je kan het bijvoorbeeld gewoon vasthouden, maar je ook om je schouder dragen. Ook gaan de weekendtassen met een rits dicht, makkelijkere weekendtassen heb je niet! Vergeet ook zeker niet de weekendtassen te combineren met onze schoudertassen of shoppers.

De perfecte weekendtas

De reistassen zijn van binnen ook handig. De tas heeft een groot vak met daarin aan de zijkant allerlei kleine vakjes. Aan de zijkant kan je al jouw belangrijke spullen en telefoon opbergen. Neem je je laptop mee? Dan is er ook een handig laptop vak voor je laptop. Je kunt dus je weekendtas indelen hoe je wilt.

Kleurrijke weekendtassen

Bij Pip Studio vind je verschillende kleurrijke designs. De tassen zijn vaak versierd met een unieke variatie van fantasierijke chintzbloemen en bladeren. Door de verschillende en opvallende kleuren stralen de tassen en maken ze jouw reisoutfit compleet. De tassen heb je niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende maten. Welke tas is jouw perfecte reistas?

Al klaar voor de reis? Shop bij Pip Studio nog jouw perfecte reisoutfit bij damesmode voor een lekker comfortabel outfit.