Longdrinkglazen

Een lekkere cocktail (of mocktail) uit longdrinkglazen, iedereen geniet ervan. Maar niet alleen dit is gezellig, ook de voorbereidingen zijn altijd gezellig. Samen eten bereiden, drankjes maken, maar niet te ontbreken: samen de tafel opdekken.

De sfeer die er hangt wanneer je met elkaar de tafel gaat dekken en de tafel op z’n mooist probeert uit te laten komen, is optimaal. Het is gezellig, knus, je kan lachen met elkaar en iedereen weet dat het vooruitzicht goed is, wanneer je even in de keuken ruikt. Met twee longdrinkglazen in je hand, één voor de chef-kok en eentje voor jou, wacht je tot je eindelijk aan die mooie tafel mag gaan zitten.

Tafelindeling met sfeer

Met de longdrinkglazen van Pipstudio maak je de tafel helemaal af. Zeker als je het combineert met een van onze wijn- en champagneglazen of een van onze waterglazen. Maar eerst uiteraard een tafelkleed, daar begint het allemaal mee. Onze tafelkleden zijn de basis voor een mooie tafelbedekking. Kijk vooral even bij ‘tafelen’, voor meer inspiratie voor de perfect gedekte tafel.

Details

De longdrinkglazen zijn strak gedetailleerd. Hierdoor maken onze longdrinkglazen jouw drankje nóg mooier. Of het nou een luxe pina colada is met een stukje ananas op de rand of een glaasje aanmaaklimonade met een bamboe rietje, onze longdrinkglazen maken jouw drankje uniek.

Zo maak je water drinken leuker

De designs van de longdrinkglazen komen misschien nog wel het mooist uit, met water erin. En dat is een goed ding want water drinken is erg gezond, vaak schenk je toch iets anders in, zoals een sapje of een kop koffie. Met onze luxe longdrinkglazen in je kast pak je sneller een glas water.

Onze longdrinkglazen zijn dus niet te missen in jouw keukenkastjes. Wil jij de sfeer erin houden met een simpel glas water of juist een iets luxer drankje? Bestel ze vandaag nog zodat ze morgen in jouw keukenkastje staan!