Lange mouwen t-shirts

De lange mouwen T-shirts van Pipstudio zijn op meerdere manieren te combineren. Dit maakt het een extra goede aankoop! Weten op welke manieren de shirts met lange mouwen te gebruiken zijn?

 

Lange mouwen T-shirts zijn ideaal voor de herfst, maar ook voor de winter. Soms is het in de herfst nog net iets te warm voor een dikke trui, zeker als je in het zonnetje staat. Maar dat zomertopje is weer te fris. Hier komen de lange mouwen T-shirts van pas. Daarbij is er ook diverse keus. Er zijn lange mouwen shirts met een V-hals, een ronde hals, of voor de liefhebber een kraagje. Ook zijn er veel designs, zodat er sowieso iets voor je tussen zit!

Snelle & makkelijke outfit

Allereerst zijn de lange mouwen T-shirts leuk om als losse top te dragen. Mooie jeans eronder of een van onze lange broeken, é voilà. Top de outfit af met wat sieraden en een leuke tas en je bent ready to go! Goed om te weten, alle nieuwste collecties zijn duurzaam. Meer weten over de duurzame collecties van Pip Studio? Lees hier verder.

Als sporttop

Onze lange mouwen shirts zijn ook te gebruiken om in te sporten. Met een strakke sport trousers eronder, maak je de hele look af. Vele van de shirts zijn namelijk van viscose gemaakt, wat een soepel vallende, dunne stof is. Het voelt relatief koel op de huid wat het fijn maakt voor het sporten.

Onder je kleding

Als het weer kouder wordt, wil je je toch iets warmer kleden. Soms heb je een leuke jumpsuit of top, die eigenlijk een beetje te koud is. Een extra laagje is isolerend, dus houd je lekker warm. Er zijn ook kledingstukken met een lage hals, wat op het strand leuk is, maar op werk niks is. Met de lange mouwen T-shirts van Pip Studio eronder kun je deze top nog steeds aan, naar werk of andere gelegenheden.

Lekker warm blijven op de koude dagen? Dan heb je de lange mouwen T-shirts van Pip Studio hard nodig. Geniet van frisse dagen, verwen jezelf en blijf lekker warm!