Waterglazen

Binnen de glazen collecties van Pip Studio vind je waterglazen met verfijnde details maar ook effen glazen. Voor ieder wat wils!

Jouw favoriete drinken schenk je in Pip Studio Waterglazen

Dorst? Dan komt het goed uit als je een uitgebreid assortiment aan glazen van Pip Studio in de kast hebt staan. In onze servies set vind je waterglazen variërend in grootte en volume. De glazen zijn versierd met unieke elementen. Deze glazen zorgen voor meer sfeer op tafel.

Waterglazen met verschillende dessins

Ben je opzoek naar iets unieks? Onze waterglazen zijn verkrijgbaar in verschillende dessins. Mooie gouden details vind je terug op de Royal en La Majorelle waterglazen. Of kies de glazen met gedraaid glas voor een frisse look. De delfts blauwe bloemen op de Royal waterglazen geven de glazen een sfeervolle uitstraling. Mix de waterglazen met onze longdrinkglazen en bijpassende waterkannen voor een volledige set.

Breng meer sfeer op tafel

Wist je dat de waterglazen goed te combineren zijn met de verschillende servies collecties van Pip Studio? Bijvoorbeeld met de La Majorelle collectie voor een warme sfeer op tafel. Ben je meer op zoek naar een happy vibe? Dan zullen de borden en kommen uit de Flower Festival serie beter bij jou passen. Krijg je al zin in het opmaken van je tafel? Versier voor de finishing touch je tafel met kaarsen of kandelaren voor een warm en gezellig gevoel tijdens het dineren.