T-shirts

Een T-shirt is een item wat natuurlijk niet mag ontbreken bij je outfit. Sta je ook vaak voor de kast, wetende dat je even een shirtje nodig hebt, maar niet de juiste in je kast hebt? Dan heb je de T-shirts van Pip nodig. Onbewust gebruik je t-shirts vaker dan je denkt, weten waarom?

De Pip Studio t-shirts zijn altijd goed om in je kast te hebben hangen. De zachte, comfortabele shirts maken je outfit compleet. Je kunt zowel binnen als buiten er mee shinen. Ook zijn ze ontzettend makkelijk te mixen en matchen met de andere kleding items van Pip Studio.

Mix en Match voor de mooiste combinaties

Je kan de t-shirts mix and matchen met andere items. Bijvoorbeeld een van onze unieke schoudertassen, hiermee maak je een outfit compleet. Met de T-shirts zijn verschillende combinaties te maken, waarmee jij de show steelt met een kleurrijke Pip Studio outfit.

Verschillende stijlen, voor welke ga jij?

De collecties van Pip Studio zijn ontworpen in een kleurrijk palet. Van de meest kleurrijke kleuren tot de wat meer donkere kleuren. Je vindt tussen alle T-shirts op onze site ook verschillende soorten modellen T-shirts. Kies jij voor een T-shirt met V-hals, een ronde hals, of liever een hoge hals? Wij hebben de verschillende stijlen voor jou, zodat jij je eigen combinaties kan maken. Zo creëer jij een eigen unieke outfit!

Wanneer heb je nou echt een T-shirt nodig?

Ik hoor je al denken tijdens het lezen van de vraag. “Je hebt toch altijd een T-shirt nodig”. Zeker waar, maar in de winter trek niet meer zo snel je T-shirt aan of s ’avonds op een zomerse dag. Het is dan meestal te koud, maar toch kan een T-shirt goed van pas komen. Het is namelijk lekker warm wanneer je onder je trui een shirt aan doet. Ook kun je de T-shirts aan doen tijdens het sporten. Je kunt het zo creatief mogelijk bedenken, maar je zult merken dat je een goed en lekker comfortabel T-shirt het hele jaar door nodig hebt.

Combineer jij je T-shirt met onze pip korte broeken of lange broeken?