Kussens

Kussens

Houd jij wel van een mooi sierkussentje in huis? Dan heb je geluk want de sierkussens van Pip Studio zijn in de aanbieding! Wil je weten hoe je de sale kussens goed tot uiting kan laten komen?

De decoratie sale kussens zijn een toevoeging aan je favoriete kamer in huis. Het maakt de boel net wat knusser, wat gezelliger en het geeft gelijk een goede sfeer. Daarnaast maakt het je huis nog comfortabeler, overal wat extra kussentjes. Ze zijn gemaakt van 100 procent percale katoen, waardoor ze lekker zacht zijn en lang mee kunnen.

Rust in de slaapkamer

De kussens zijn prachtig op bed. Het geeft een ultiem comfortabele uitstraling, maar het ziet er ook heel luxe uit. Hierdoor is het bed in de slaapkamer echt een eyecatcher, en dat is wat je wilt voor de slaapkamer. Je kunt bijvoorbeeld de sale kussens uit de Tokyo Bouquet collectie prachtig combineren bij het Tokyo Bouquet dekbedovertrek. Dit geeft een mooie samengestelde look, waardoor de slaapkamer mooi samensmelt. Hierdoor ontstaan er rustige sferen in je slaapkamer, zodat jij lekker kan slapen.

Pimp je huiskamer

De sale kussens zijn een verrijking voor je huiskamer. Zeker als je een wat grotere bank hebt, zijn de kussentjes een goede opvulling. Je kan verschillende dessins met elkaar combineren om het zo extra gezellig te maken. De huiskamer echt laten samensmelten Met de bijzondere vintage designs van onze vloerkleden, maak je de huiskamer helemaal af. Dit in combinatie met de sale kussens maakt je huiskamer helemaal af!

Extra comfort aan tafel

Houten stoelen zijn prachtig, zeker in combinatie met een houten tafel. Alleen de hele maaltijd op een houten stoel zitten, wordt best oncomfortabel. Pip Studio wil dat oncomfortabele gevoel wegnemen. Ook hiervoor zijn onze sale kussens passend. Leg er eentje op de stoel neer en het zit een stuk lekker en het ziet er een stuk mooier uit. Combineer het met een tafelloper en laat die tafel shinen.

Je huis iets knusser maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Dat gemak, ook nog eens in de sale! Waar leg jij de kussens van Pip Studio neer?