Broeken & rokken

Broeken & rokken

Met de sale broeken en rokken vul jij je kast weer helemaal aan. Ontdek welke unieke designs perfect bij jou passen.

Er kunnen nooit te veel broeken en rokken in je kast hangen, de ene gaat wel eens uit de mode of de andere macht niet meer leuk met je nieuwe blouse. Een broek en een rok komen altijd van pas. In een broek zoek je vaak naar een leuke unieke print of model en daarnaast moet een broek altijd comfortbel zitten. Laat Pip Studio nou net de juiste broeken hebben.

Broeken

Van lange tot korte broeken, voor elk seizoen vind je de perfecte broek. Hoe leuk is het dan om aan het einde van het seizoen jouw perfecte broek te zoeken in de sale. Je kan de sale broeken en rokken ook perfect mixen en matchen met de Pip Studio t-shirts.

Rokken

Ook de sale rokken van Pip Studio zitten lekker en zien kleurrijk uit. Je kunt ze op verschillende manieren stijlen. Creëer een casual look door leuke sneakers eronder te doen en een shirt erboven. Combineer jij jouw Pip Studio broek met een hakje? Dan krijgt de outfit al snel een wat chiquere look.

Maak je outfit af met Pip’s accessoires

Je maakt je outfit pas echt compleet wanneer je de pip accessoires erbij mix en match. Gelukkig gaan de accessoires ook mee de sale in en kun je ze dus voor een heerlijk prijsje kopen. Met haarbanden tot tassen en bijpassende portemonnees maak jij je outfit compleet. Zo kun je stralend de deur uit, maar je kunt ook lekker thuisblijven.

Hoe stijl jij je sale broeken of rokken van Pip Studio? Of ga je toch voor een vrolijke jurk?