Make-up Tasjes

Opzoek naar een nieuw plekje om je favoriete cosmetica of andere items te bewaren voor onderweg? Neem een kijkje bij onze make-up tasjes. Deze kleinen tasjes zien er niet alleen superleuk uit, ze zijn ook nog eens handig om alles georganiseerd te houden.

Vaak onderweg werk je toch snel even je make-up bij. Voor je eerste date of werkdag, even je lipliner corrigeren of nog een keer die lipgloss eroverheen. Meestal is dit niet nodig, maar vele van ons doen dit toch. Maar voordat het zover is, sta je eerst een tijdje in je tas te zoeken om alles te vinden. Als je alles samen in een make-up tasje doet, heb je alles snel bij de hand, perfect.

Past perfect in elke tas

De make-up tasjes van Pip Studio zijn in een dunne, langwerpige vorm, wat het heel gemakkelijk maakt om mee te nemen. Hij glijdt zo je handtas in, gemakkelijk naast een boek of laptop. Daarnaast zijn de mooie designs verkrijgbaar in het roze of groen. Deze opvallende kleuren zijn gemakkelijk te vinden in je tas. Dit betekent dat je nooit meer eindeloos hoeft te zoeken naar die ene lipgloss.

Wie wilt er geen kleding combineren?

De make-up tasjes zijn te matchen met diverse andere producten. Onder andere kun je gaan voor een van onze diverse tassen! Zo passen je make-up tasjes bij elke andere tas. Daar kan je mee aan komen! Daarnaast staat je make-up tasje beeldig naast de badkamer accessoires sets. Zo kunnen jouw kwasten vanuit de matchende drinkbeker, in de make-up tasjes.

Multifunctioneel

Je hoeft het make-up tasje niet als make-up tasje te gebruiken. Niet zo’n make-up fan? Geen probleem, dit tasje past alsnog bij jou. Het is een handig tasje om je tas geordend te houden. Voor verzorgingsproducten als een crème, een deo, wat lippenbalsem of je neusspray, is dit ook ideaal.

Samengevat, dit make-up tasje maakt je tas stukken overzichtelijker. En een opgeruimde tas is een opgeruimd hoofd. Alle comfort om je make-up of andere producten bij elkaar te houden en ook nog met mooie make-up tasjes. Wees er snel bij. Zo is ook jouw tas geordend.