Gastendoekjes

Gastendoekjes

Ben je op zoek naar nieuwe gastendoekjes? Dan bij je bij Pip Studio aan het juiste adres. Neem een kijkje tussen onze gastendoekjes in vrolijke kleuren en prints en laat jezelf verassen.

Gastendoekjes: handig voor de kleine momenten

Een gastendoekje is onmisbaar voor de kleine momenten. Bijvoorbeeld om je handen mee af te drogen, maar ze zijn ook erg fijn na het wassen van je gezicht. Naast het feit dat de gastenhanddoekjes handig zijn, fleuren ze de ruimte ook vaak op. Ben je op zoek naar een gezellig kleurtje op de wc, in de badkamer of in je keuken? Neem dan een kijkje tussen de Pip Studio gastendoekjes.

Handig voor hem en haar

Wist je dat een gastendoekje niet alleen handig is voor het gezichtsritueel van vrouwen maar ook voor mannen? De man die net zijn baard heeft geschoren wil bijvoorbeeld ook een klein en zacht handdoekje.

Handdoeken met een dessin of effen

Mix de gastendoekjes van Pip Studio met andere maten handdoeken en match deze met verschillende kleuren en dessins. Ben je op zoek naar een rustige uitstraling, dan past de Tile de Pip collectie goed bij jou. Houd je meer van een vrolijke sfeer? Kies dan voor de handdoeken uit de Good Evening serie. Onze handdoeken met dessins bestaan uit elegante bloemen met hier en daar een vogel of vlinder. Daarnaast vind je onze Les Fleurs serie handdoeken met sierlijke bloemtakjes en gedecoreerde fantasiebloemen.

Zachte gastendoekjes: 100% katoen

De gastendoekjes die je terugvindt in onze collectie zijn gemaakt van 100% katoen Terry. Hierdoor voelen deze erg zacht en comfortabel aan. Dankzij het hoogwaardige materiaal hebben deze een uitstekende vocht absorberende, ademende en sneldrogende kwaliteit. Ideaal wanneer je ze na het wassen snel weer nodig hebt.

Klein maar fijn

Neem ze mee in je koffer op reis of hang ze in het toilet. Gastenhanddoekjes hebben een kleine maat en zijn dus perfect gemakkelijk mee te nemen om even snel je handen af te drogen. En wist je dat je dankzij de handige ophang lus de gastendoekjes gemakkelijk overal kunt ophangen?