Continue
Happy products for happy people!

NIEUW: Flower Festival

NIEUW: Flower Festival

Ontdek onze nieuwe kleurrijke collectie Flower Festival. Benieuwd naar het verhaal van deze print?

Lees meer

artikelen 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Ga mee op reis naar Japan met de Flower Festival collectie

De Flower Festival collectie is gebaseerd op Pip haar reis naar Japan. In deze nieuwe collectie van Pip Studio worden de Japanse karakteristieken gecombineerd met de invloeden van India waar Pip eerder is geweest. Je vindt in deze collectie de mooiste bloemen geïnspireerd op de houten Indische bogen gecombineerd met verfijnde Seigaiha-golfjes die typerend zijn voor Japan. Elk item is afgemaakt met prachtige gouden details, dit maakt deze collectie een echte eyecatcher voor op je tafel.

Mix & Match

Mix & match met de verschillende dessins in deze nieuwe collectie van Pip Studio. Combineer je Flower Festival mok met chintzbloemen dessin bijvoorbeeld met een bord met Seigaiha-golfjes. Of daag jezelf uit en mix Flower Festival met een andere porseleinen collectie zoals Blushing Birds.

Bijpassend Keukentexiel

Je Flower Festival collectie maak je compleet met het keukentextiel van Pip Studio. Een feestelijke tafel dek je in een handomdraai met het Flower Festival tafelkleed en stralen in de keuken doe je met een kleurrijk keukenschort. Voor de bakkers onder ons hebben we ook ovenwanten en pannenlappen beschikbaar, of wat dacht je van leuke theedoeken?

Elk ontbijt een feestje

De belangrijkste maaltijd van de dag: Ontbijt! Begin je ochtend met de ontbijtset van de Flower Festival collectie bestaande uit een Flower Festival mok, bord en bijpassende kom. Op deze manier start je jouw dag goed en met een glimlach door het vrolijke dessin. Vul je set aan met een eierdop, boterschaal en galzen voor een uitgebreid ontbijtje.