Etageres

Heb je op tafel niet veel ruimte, maar wel veel hapjes die je wilt uitdelen aan je gasten? Met een etagère serveer je jouw hapjes in één keer op tafel. Wanneer zet jij je etagère op tafel?

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Serveer in stijl met de Etagères van Pip Studio

Geef je regelmatig een feestje of komen er vaak mensen over de vloer? Dan herken je vast wel het probleem dat je net te weinig ruimte hebt op tafel om lekkere hapjes te serveren. Met de etagères van Pip Studio los je dit probleem gemakkelijk op. Presenteer diverse lekkernijen op de etagères met daarnaast een gevulde theepor voor de perfecte high-tea.

Organiseer de perfecte high-tea met Pip

Van plan om een gezellige high-tea te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor een geslaagde high-tea heb je vrolijke porseleinen items nodig zoals een etagère, theepot met bijpassende theemokken, gebaksbordjes en een leuk tafelkleed of tafelloper. Vul de etagère met heerlijke bonbons, scones en taartjes Et Voilà! Jouw gasten hun dag kan niet meer stuk.

Prachtige dessins en details

Onze etagères zijn niet alleen handig tijdens een high-tea, ze zijn ook nog eens prachtig versierd met unieke dessins en gouden details. De Blushing Birds etagères zijn versierd met exotische bloemen, gouden details en een verfijnde print. Het Jolie dessin is ontworpen met verschillende tropische en exotische planten. Het handvat van deze taartvorm is goud en past perfect bij de gouden stippen op de borden. Alle etagères zijn afgewerkt met een porseleinen vogeltje aan de handel vastgemaakt met een rood strikje.

 

Naast etagères hebben wij ook nog prachtige taartplateaus in ons Pip servies assortiment.