Portemonnees

Portemonnees

Een portemonnee is een item wat absoluut niet mag ontbreken in je tas. Je zult merken dat de portemonnee meer is dan alleen een plek waar je pasjes in opbergt.

Een portemonnee is een item wat ervoor zorgt dat al je pasjes bij elkaar blijven zodat je niks meer verliest. Kortom de portemonnee is een item dat echt niet kan ontbreken in je tas. Gelukkig heeft Pip Studio genoeg keuze en kun je de portemonnee zoeken die perfect bij jou past.

Verschillende collecties

Pip Studio verkoopt verschillende collectie met portemonnees. De verschillende prints matchen met de tassen collectie en zorgen voor de perfecte combinaties. Niet alleen de tassen kun je leuk matchen met elkaar, maar met onze damesmode maak je de leukste outfits. Voor binnen, maar ook voor buiten. Hierdoor kun je dus je portemonnee matchen met de tassen, maar ook met ons damesmode.

Formaten

Bij Pip Studio verkopen we verschillende formaten portemonnees. Naast de verschillende groottes vind je bij ons, ook verschillende vormen. Denk dan aan een vierkante portemonnees of een rechthoekige. Voor elke tas dus een perfecte portemonnee, want je hebt keuze genoeg.

Tassen van Pip Studio

Van weekendtassen tot schoudertassen en shoppers, je vindt ze allemaal bij Pip Studio. Voor elke gelegenheid hebben we een andere tas. Ga je een weekendje weg? Of wil je een kleine tas voor een uitstapje. Je vindt voor elk moment jouw perfecte tas bij Pip Studio.

Hoe combineer jij jouw nieuwe Pip Studio portemonnee met onze té gekke damesmode collectie?