Buitenkleden

Voor wie niet kan wachten op mooi weer en zijn tuin of terras nu al wil opfleuren! Dat kan perfect met de buiten vloerkleden van Pip. Deze buiten vloerkleden zijn weerbestendig en ideaal voor het lente-zomergevoel!

Een kleurrijk buitenkleed voor iedere tuin

Een buitenkleed tovert je veranda, balkon of terras om tot de meest vrolijke ruimte. De buitenkleden van Pip zijn unieke designs, ontworpen vanuit gedetailleerd getekende prints. Dit zorgt ervoor dat het dé eyecatcher is van je tuin.

Handig en stijlvol

Het buitenkleed heeft een rechthoekige vorm, dit geeft een chique sfeer. Je transformeert je tuin tot een comfortabele en stijlvolle ruimte waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Bovendien zijn de buitenkleden van Pip Studio gemaakt van katoen en acryl, de kleden blijven dus ook nog eens lang mooi. Met welk uniek design ga jij je buitenruimte opvrolijken?

Vloerkleden voor buiten in verschillende maten

Bij Pip Studio zorgen we voor twee verschillende maten vloerkleden voor buiten. De kleine buitenvloerkleden zijn perfect voor op het balkon en de grote vloerkleden passen prachtig op je veranda of in je ruimere tuin.

  • Buitenkleed 120 x 180 cm 
  • Buitenkleed 230 x 160 cm 

Verschillende designs

Alle tuinkleden bevatten unieke designs die je buitenruimte helemaal afmaken. Of je nu gaat voor een ontspannende sfeer of een vintage look, met de buitenkleden van Pip zit je sowieso goed. Op de buitenkleden die de print Bamboleo bevatten, wemelt het van de fantasierijke bladeren en bomen. Ga je voor de print El Bordado Pink, dan geniet je van geometrische vormen die opgebouwd zijn uit kleine bloemen. Dit geeft een knusse uitstraling. Ontdek de andere prints en kies degene die bij jou past.

Buitenkleden matchen met accessoires

Een vloerkleed buiten zorgt op zichzelf al voor een ontspannen sfeer, maar hoe leuk is het om je buitenruimte compleet te maken met accessoires? Stijl je veranda of balkon helemaal af met een mooie lila vaas met kunstbloemen. Hoe zorg je dat jouw tuin wordt zoals je het voor ogen hebt, zodat je lekker kunt ontspannen?