Borden

Borden

Niets is aantrekkelijker dan je lievelingsgerecht te serveren op een mooi bord, toch? Streel niet alleen de ogen van je gasten maar bepaal ook hun smaakervaring door een mooi set sale borden van Pip Studio.

Niets is aantrekkelijker dan je lievelingsgerecht te serveren op een mooi bord, toch? Streel niet alleen de ogen van je gasten maar bepaal ook hun smaakervaring door een mooi set sale borden van Pip Studio. De sale van Pip Studio geeft je nu kans om een prachtige borden set aan te schaffen voor een unieke prijs. Van voorgerecht tot gebak: Pip Studio heeft voor iedere lekkernij een aangepast bord. In combinatie met verbazingwekkend keukentextiel en porseleinen sets van Pip Studio staat je tafel in een handomdraai klaar om een heerlijke maaltijd te serveren.

Een rustgevende en gezellige tafel met de borden van Pip Studio

Geeft het organiseren van etentjes je soms ook stress? Bij Pip Studio vind je tijdens de sale prachtige borden in allerlei kleuren en patronen. Zo breng je met een mooi set borden al heel wat rust in de eetkamer. Geef jezelf nu een set cadeau en ontneem jezelf de stress. Schaf tijdens de sale je eigen uniek set aan zodat je helemaal voorbereid bent voor een gezellige avond. Je gasten en natuurlijk jezelf zullen zich onmiddellijk ontspannen voelen!

Borden van hoogwaardig porselein bieden jou een goede kwaliteit

Naast het feit dat onze mooie borden een belangrijke rol spelen in je eetkamer, geeft een kleurrijk bord je ook de nodige kwaliteit. De borden worden gemaakt 100% hoogwaardig porselein en zijn voorzien van handgeschilderde details. Porselein wordt bij hogere temperaturen afgebakken en is daardoor erg stevig en duurzaam. Koop nu je eigen set sale borden zodat je lievelingsgerechten zowel mooi als duurzaam geserveerd kunnen worden.

Stel nu jouw eigen serviesset samen met jouw favoriete borden

Wil je je eigen Pip Studio serviesset zo snel mogelijk op je tafel zien stralen? Haal dan nu tijdens onze sale je eigen combinatie borden in huis. Stel je eigen combinatie samen dankzij ons grote aanbod aan prachtig servies. Combineer op jouw manier met formaten, kleuren en prints. Stijl bijvoorbeeld servies op een uniek tafelkleed met bijpassende kunstbloemen in een Pip vaas. Je zal genieten van het diner aan een gezellige gestylede tafel.