Kerstdecoratie

Kerstdecoratie

Het is weer bijna de mooiste tijd van het jaar! Maak jouw interieur klaar voor de kerst met deze feestelijke kerstversiering.

 

De wintertijd is ingegaan dus het aftellen naar kerst is begonnen. Je kerstdecoratie mag weer uit de kast voor de feestelijke maanden. We snappen dat je het liefst ieder jaar een andere look creëert, dit doe je eenvoudig door je huidige collectie aan te vullen. Zo creëer je weer een nieuwe variatie. Maak de kerstdecoratie af met de nieuwe accessoires van Pip. Versier jij dit jaar je huis met Pip Studio?

Kerstversiering

Bij ons vind je de leukste kerstversiering voor in je huis. Warme kerstkleuren en sfeervolle decoraties zorgen ervoor dat jouw huis helemaal ‘Christmas proof’ is. Geef je dressoir of salontafel een feestelijk tintje met een leuke vaas gevuld met kersttakken. Of maak de winteravonden knusser met kandelaars en theelichtjes voor een warm gevoel. Onze glazen paddenstoelen geven je interieur een opfrisser en zijn de perfecte blikvanger rond de feestdagen.

Kerststerren voor in huis

Wil je jouw huis nog meer in de kerstsferen steken? Onze papieren kerststerren maken jouw huis een waar kerstsprookje. Een kerstster is naast de kerstboom en kerstballen, de ultieme vorm van kerstdecoratie. Kies voor egale kerststerren of ga voor een vrolijke print. De kerststerren kunnen gevuld worden met lampjes voor dat extra beetje sfeer tijdens de donkere dagen. Op zoek naar een leuk cadeau? Onze kerststerren zijn het perfecte geschenk.

Kerstsfeer in huis met Pip

Om de kerstsfeer in huis te brengen, heb je zeker niet ‘alleen’ kerstdecoratie nodig. Creëer een vrolijke sfeer in huis doormiddel van kleurgebruik en warm licht. Hoe meer kaarsen, hoe beter. We hebben sfeervolle kandelaars en kaarshouders met gouden accenten en in feestelijke kleuren zoals groen en rood. Hang jouw perfecte kerstster op om de look af te maken.

De perfecte kersttafel

Maak je huis af met kerstdecoratie van Pip Studio, en zet jouw kerstboom klaar met de kerstballen van Pip Studio!