Glazen

Glazen

Glazen zijn één van de mooiste accessoires op tafel. Een drankje uit een gekleurd glas of kies je liever voor een transparant glas met gouden accenten? Bij Pip Studio heb je de keuze uit de mooiste glazen die je tafel zullen verrijken.

Glazen van Pip Studio

Wordt het tijd om je oude glazen in te ruilen voor nieuw glaswerk? Of ben je op zoek naar de juiste benodigdheden voor een borrel bij jou thuis? Of het nu gaat om waterglazen, champagneglazen of een karaf, je vindt ze allemaal bij Pip Studio.

Drinkglazen in alle soorten en maten

Ben je ook benieuwd naar de formaten van de glazen die wij speciaal voor jou ontwerpen? In ons assortiment vind je zowel waterglazen als longdrink glazen. Oftewel voor iedere gelegenheid een passend glas. Tip: zijn gouden randjes en details helemaal jouw ding? Neem dan zeker een kijkje tussen de La Majorelle collectie en combineer de glazen met het overige items uit deze collectie

Champagneglazen & Wijnglazen

Welke stijl er ook bij je in de keukenkastjes is te vinden, de glazen van Pip Studio combineer je gemakkelijk en maken de setting van je tafel compleet. Van champagneglazen om te proosten op feestelijke dagen tot waterglazen voor dagelijks gebruik. Vergeet ook zeker niet de wijnglazen voor een heerlijk diner met vrienden of familie.

Waterkannen

Ben je op zoek naar de juiste combinatie tussen een gebruiksvriendelijke en stijlvolle karaf? Bij Pip Studio ben je aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze Royal of La Majorelle collectie, waar je de meest mooie waterkannen zult tegenkomen.

Stijl je tafel met een compleet Pip Studio servies

Wist je dat alle glazen goed te combineren zijn met de verschillende servies collecties van Pip Studio? Bijvoorbeeld met de Winter Wonderland collectie voor een warme sfeer op tafel. Ben je meer op zoek naar een happy vibe? Dan zullen de borden en kommen uit de Blushing Birds serie beter bij jou passen. Krijg je al zin in het opmaken van je tafel? Versier voor de finishing touch je tafel met kaarsen of kandelaren voor een warm en gezellig gevoel tijdens het dineren.