Waterkannen

Iedere bijzondere gelegenheid verdiend een mooi gedekte tafel! Maak je tafelsetting compleet met de waterkannen van Pip Studio. Ga jij voor een neutrale waterkan of juist met print?

Glazen waterkannen van Pip Studio

Waterkannen zijn een must-have in je keuken tijdens de warme zomerdagen of een gezellig moment met vriendinnen. Ze zijn handig om op tafel te zetten, dan kan iedereen drinken pakken wanneer hij/zij dit wil! Doordat de waterkan gemaakt is van glas kan je de waterkan bijvoorbeeld opleuken met stukjes fruit en takjes munt! De waterkannen hebben een inhoud van 1.45 liter of 1.7 liter

Waterkannen op verschillende manieren gebruiken

Onze waterkannen zijn niet alleen geschikt voor water met fruit en ijs. Serveer een heerlijke frozen cocktail of een zoete limonade tijdens een zomers diner of borrel. Een waterkan kan ook leuk gebruikt worden als vaas. Stop er een mooi boeket in of wat leuke takjes voor een unieke, stijlvolle decoratie in huis. Een karaf geeft net wat meer toevoeging aan je mooie gedekte tafel.

Maak je tafel compleet met Pip Studio servies

Leuk feitje: de waterkannen zijn goed te combineren met de verschillende porseleinen collecties. Dek de tafel met La Majorelle voor een gezellige sfeer of met de Royal collectie voor een moderne twist. Krijg je al zin in het opmaken van je tafel? Versier voor de finishing touch je tafel met kaarsen of kandelaren voor een warm en gezellig gevoel tijdens het dineren. Bon appétit!