Tafelen

Je servies is het pronkstuk tijdens het tafelen. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk of juist een mooi wit servies, bij Pip Studio is er keuze uit diverse collecties die aan jouw wensen zullen voldoen!

Heerlijk tafelen met mooi servies

Je servies is het pronkstuk tijdens het tafelen. Of je nu op zoek bent naar je eerste, tweede of misschien wel het derde servies. Voor een klassiek servies met gouden details hebben we bij Pip Studio de Royal White Collection. Past een kleurrijk servies beter bij je? Dan is de Flower Festival of La Majorelle een betere match.

De basis van je servies

Bij Pip Studio vind je je complete serviesset van porselein. Basisitems zoals ontbijtborden, dinerborden en natuurlijk de gebaksborden vind je dan ook terug in de servies collectie bij Pip Studio. Van een wit basisbord tot aan een vrolijk gekleurd exemplaar, bij ons vind je ze allemaal.  

Naast de verschillende soorten en maten servies borden mogen kommen en schalen niet ontbreken in de basis van je servies. Een porseleinen serveerschaal, de ideale kom of schaal voor je aardappelen, een saladeschaal en niet te vergeten de fruitschaal zijn echte musthaves.

Porseleinen theekopjes en mokken in verschillende stijlen

Naast de basics bestaat een serviesset uit veel meer elementen. Bij Pip Studio shop je daarom ook bijpassende:

  • Porseleinen kopjes en mokken
  • Glazen voor water, wijn en champagne
  • Gebakservies
  • Koffie en thee servies

Voor een heerlijk kopje koffie drink je vast ook graag uit je bijpassende porseleinen mokken. In onze collectie vind je kleurrijke porseleinen mokken met vrolijke prints. Heeft een espresso meer je voorkeur? Dan zijn bijpassende espressokopjes onmisbaar in je serviescollectie. Voor de theeliefhebbers geldt dat een fijne en grote theemok niet mag ontbreken in de kast. Om je koffie óf theemomentje nog net even wat specialer te maken, heeft Pip Studio een vrolijke suikerpot voor je. Hetzelfde geldt voor de porseleinen theepot met bloemen.

Feestelijk servies van Pip Studio

Bij een mooie porseleinen serviesset mag een een bestekset en een set bijpassende glazen niet ontbreken. Ook pronkstukken voor speciale gelegenheden zijn onmisbaar in je verzameling. Wat dacht je van een handige taartschep met bijpassend mes of een etagère voor het presenteren van je hapjes. Ook glazen voor water, wijnglazen of zelfs champagneglazen mogen niet ontbreken in je tafelschikking. Al deze items vind je in de collectie van Pip Studio.

Cadeau ideeën

Een kleurrijke etagère, een vrolijke theepot of luxe gedecoreerde glazen? Items uit het porseleinen servies van Pip Studio zijn leuk om cadeau te krijgen én om te geven. Voor een verjaardag, als moederdag cadeau, kerstcadeau of als cadeau voor Sinterklaas. Naast het porseleinen servies hebben we nog veel meer leuke cadeauitems. Bekijk hier Pip’s favoriete cadeaus.