Kussens

Kussens

Je kunt er eigenlijk nooit genoeg hebben: fijne kussens. Decoreer je bed met één van onze mooie nekrollen of vierkante kussens voor de ultieme uitstraling.

Rolkussen Raya Red Placeholder
Rolkussen Raya Red Placeholder
NIEUW

Rolkussen Raya Red

€ 39,95

Decoreer jouw bed met een van de Pip Studio sierkussens

Pip Studio heeft een groot assortiment aan kussens. Deze kussens zijn een leuke toevoeging in de slaapkamer zodat jouw bed er ook overdag aantrekkelijk uitziet. Match de Pip Studio kussens en sierkussens bij jouw beddengoed voor een mooi geheel.

Kussens en sierkussens met unieke prints

De sierkussens van Pip Studio voegen stijl en kleur toe aan elke slaapkamer. Ontdek ons ruime assortiment aan kussens bestaande uit sierkussens, vierkante kussens, rechthoekige kussens en rolkussens. De sierkussens van Pip Studio zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en velvet.

Rolkussens van Pip Studio

Met de rolkussens van Pip Studio maak je jouw opgemaakte bed helemaal af. De rolkussens bestaan uit verschillende kleuren en hebben een grootte van 20x70 cm. De diepe, rijke kleuren geven de rolkussens een extra rijke uitstraling. De rolkussens zijn gemaakt van 100% percale katoen, waardoor het rolkussens heerlijk zacht aanvoelt. De rolkussens van Pip Studio zijn perfect te combineren met het dekbedovertrek en de andere kussens uit de collectie.

Rechthoekige kussens voor in alle kamers

Een rechthoekige kussen is niet alleen leuk voor in de slaapkamer maar zelfs in de woonkamer. Door het liggende formaat kun je het sierkussen leuk voor andere kussens neerleggen of bijvoorbeeld op de bank. De rechthoekige sierkussens van Pip Studio zijn er in verschillende prints en kleuren.

Losse kussenslopen van Pip Studio

Bij Pip Studio kun je ook losse kussenslopen kopen. De decoratieve kussenslopen zijn versierd met grote bloemen, tropische bladeren, vogels en vlinders. De kussenslopen kunnen tweezijdig gebruikt worden en dat geeft een leuk mix & match effect zodat je het naar je stijl kan decoreren. De losse kussenslopen van Pip Studio zijn beschikbaar in verschillende maten:

De bedkussens zijn ook leuk als je bijvoorbeeld een slaapbank hebt. Na de nacht maak je van jouw bed een bank en kleed je deze aan met de kussens van Pip Studio!