SALE: Servies

SALE: Servies

Je keuken leuk aankleden lukt zeker met de keuken items van Pip. Koop nu leuke kommen, tafel kleden en meer in de sale. Wat kies jij?

Lees meer

Lekker tafelen

Lekker tafelen gaat nog gemakkelijker met de prachtige items van Pip Studio in de sale. Maak je keuken compleet met deze items en serveer jouw gerechten in stijl. Een mooie aankleding op tafel is erg belangrijk. Of je nou van strak of veel kleur houdt, bij Pip Studio vind je alles. Kies uit verschillende elementen voor de perfecte uitstraling.

Handig Saladebestek

Een leuk saladebestek mag niet ontbreken in jouw bestek la. Maak je salade nog leuker met het geëmailleerde saladebestek van Pip Studio. Dit leuke product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van rood met khaki bestek tot blauw met geel bestek, perfect om je tafel subtiel kleur te geven. Zoek je ook nog wat extra’s voor je tafel? Shop de mooiste tafelkleden nu in de sale.

Vrolijke kommen

De Pip Studio Blushing Birds kommen horen bij iedere keuken thuis. Deze stijlvolle, kleurrijke kommen kunnen gebruikt worden voor veel verschillende dingen. In de zomer een heerlijke fruitschaal of een unieke saladekom. Kortom met onze kommen kun je alle kanten op, je hebt nooit kommen genoeg. Kies uit de kleuren: khaki, rood, groen of geel. Mix de kommen met een leuk plateau om jou tafel helemaal af te maken.

Pip Studio sale

De leukste tijd van het jaar: de Pip Studio sale! Laat je betoveren door prints & zachte prijzen. Van dekbedden tot damesmode, er is voldoende keus. Wie houdt er nou niet van een goeie sale? Scoor je favoriete items met korting. Ga je voor een leuk badkamer setje of voor een sierlijke kom? Lekker tafelen was nog nooit zo leuk met de producten in de sale.