Overig servies

Overig servies

Bij Pip Studio wordt tafelen nog gezelliger dankzij onze kleurrijke voorraadpotten, eierdopjes en kopjes. Kies je favoriete items en geef je tafel een nieuwe uitstraling.

Jolie Ontbijt Set/3 Blauw Placeholder
Jolie Ontbijt Set/3 Blauw Placeholder
SET VOORDEEL

Jolie Ontbijt Set/3 Blauw

€ 38,85 € 34,95
Flower Festival Ontbijt Set/3 Donkerroze Placeholder
Flower Festival Ontbijt Set/3 Donkerroze Placeholder
SET VOORDEEL

Flower Festival Ontbijt Set/3 Donkerroze

€ 38,85 € 34,95

Jouw favoriete Pip Studio servies 

Pip Studio heeft mooie servies musthaves die jouw keuken zullen verrijken. Ben jij ook fan van servies dat je keukentafel laat stralen? Dan heeft Pip Studio mooie en handige items die niet tijdens je ontbijt, brunch of diner mogen ontbreken.

De kleurrijke voorraadpot van Pip Studio

De voorraadpot van Pip Studio is geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo zullen verjaardagen, borrels en feestjes extra speciaal worden met bijvoorbeeld een kleurrijke en vrolijke voorraadpot. Vul deze pot met jouw favoriete koekjes en andere lekkernijen en je hebt een echte eyecatcher op tafel staan.

Eierdopjes in vrolijke kleuren

Bij een ontbijt of brunch mag een gekookt ei natuurlijk niet missen. En wat is nou leuker dan je eieren in een Pip Studio eierdopje op tafel te zetten? Of je nu kiest voor de Blushing Birds, La Majorelle of Love Birds collectie, het maakt je eettafel altijd compleet.

Unieke botervlootjes en mokken

De botervlootjes van Pip Studio zijn een echte toevoeging aan het ontbijt, brunch of diner. Kies jouw favoriete botervloot en gebruik het voor je pannenkoeken, pancakes of poffertjes. Om het speciale moment helemaal compleet te maken, kan al het serviesgoed van Pip Studio met een aantal mooie mokken, kopjes en schotels gecombineerd worden.

Diverse kleuren voor een gezellige sfeer

Het serviesgoed van Pip Studio bestaat uit diverse kleuren die voor een gezellige sfeer aan tafel zorgen waar iedereen blij van wordt. Houd je meer van zachte kleuren? Dan zullen zowel de roze, als de witte en khaki items aan je verwachtingen voldoen. Ben je meer van exotische kleuren? Dan kun je kiezen voor de gele, groene en rode items.

Maak je eettafel compleet

Om je eettafel helemaal compleet te maken is het tijd om te mixen en te matchen. Wat dacht je van een mooie vaas, kaars of de Pip flowers om je tafel mee te decoreren? Bekijk al het serviesgoed en woonaccessoires om jouw keukentafel Pip ready te maken!