Shorts

Wanneer het lekker warm is buiten of wanneer je ernaar verlang om thuis iets lekker luchtigs aan te doen. Dan doe je dat met een leuk t-shirt en shorts/korte broeken van Pip Studio. Meer ween over de shorts/korte broeken van Pip Studio?

Lees meer
Korte Broek Isola Wit
Korte Broek Isola Wit Placeholder
SALE

Korte Broek Isola Wit

€ 44,95 € 35,95
Korte Broek Toscana Groen Placeholder
Korte Broek Toscana Groen Placeholder
SALE

Korte Broek Toscana Groen

€ 44,95 € 35,95
Korte Broek Flora Firenze Koraal Placeholder
Korte Broek Flora Firenze Koraal Placeholder
SALE

Korte Broek Flora Firenze Koraal

€ 44,95 € 31,95
Korte Broek Sumo Stripe Rood Placeholder
Korte Broek Sumo Stripe Rood Placeholder
SALE

Korte Broek Sumo Stripe Rood

€ 44,95 € 17,95
Korte Broek Sumo Stripe Geel Placeholder
Korte Broek Sumo Stripe Geel Placeholder
SALE

Korte Broek Sumo Stripe Geel

€ 44,95 € 12,95

Een korte broek is vaak een kledingstuk wat heerlijk zit en is perfect voor als je thuis bent. Lekker thuis op de bank of in de tuin wanneer het zonnetje schijnt. De shorts/korte broeken van Pip Studio worden nog leuker wanneer je ze laat matchen met de tops van Pip Studio.

Is het nou wel shorts/korte broeken weer of niet?

Een vraag die heel veel mensen zich stellen vlak na de winter of aan het einde van de zomer. Gelukkig is er altijd wel een lekkere warme ruimte in huis. Er is niks lekkerder dan thuis te zitten met een shorts/korte broek en als je het dan echt heel koud hebt kan je altijd nog een lekkere plaids of quilt over je heen doen. Een korte broek kan dus het hele jaar door.

Hoe ga je stijlvol de deur uit?

De shorts/korte broeken van Pip Studio zitten ontzettend lekker om thuis aan te trekken, maar zijn ook stijlvol genoeg om er mee de deur uit te gaan. Combineer het met een lange mouwen shirt en je steelt absoluut de show. Maak jouw outfit compleet met de andere homewear items voordat je de deur uit gaat.

Maak de outfit af met accessoires

Je hebt een korte broek aan met een leuk T-shirt en comfortabele schoenen eronder. Dan nog maak je outfit pas helemaal compleet met de Pip Studio accessoires. Van leuke haar accessoires tot de juiste portemonnees die zorgen voor perfecte combinaties met de tassen van Pip Studio. Nu kan je zeker stijlvol de deur uit.

Hoe stijl jij de shorts/korte broeken van Pip Studio?