Shoppers

Shoppers

Af en toe heb je even wat meer ruimte nodig in je tas. Daarom heeft Pipstudio meerdere shoppers voor jou. Voor de momenten dat je net wat krapper in de tijd zit en gelijk door moet met al je spullen, voor je reizen, maar ook voor een logeerpartij. Wil je weten waar onze shoppers nog meer goed voor zijn?

Onze shoppers zijn goed voor dagelijks gebruik. Het is een stijlvolle tas waar je mee aan kan komen. Het komt nog wel eens voor dat hele grote tassen er lomp uit zien, maar de shopper van Pip Studio maakt jouw look juist compleet!

Praktisch

De shoppers zijn ook heel praktisch. Naast dat er genoeg ruimte is voor al je spullen, is er ook ruimte voor ordering. De tas heeft namelijk aan de binnenzijde meerdere vakken, waarmee je het overzicht in de tas kan bewaren. En een overzichtelijke tas, is een overzichtelijk plan, maakt een overzichtelijke dag. Is er iets te weinig orde voor je? Onze make-up tasjes bieden extra ordering in je tas!

Stylish

We hebben verschillende shoppers aan te bieden. Allereerst zijn er meerdere kleuren, namelijk groen, roze en rood. Ook zijn er meerdere materialen. We hebben luxe shoppers, gemaakt van fluweel. Dit voelt heerlijk zacht aan. Daarnaast hebben we ook shoppers gemaakt van PU leer. Dit is een duurzaam alternatief voor echt leer. Beide materialen zijn stevig en gaan daarom lang mee.

Te gebruiken als

De shoppers zijn op meerdere gelegenheden te gebruiken. Het kan functioneren als een weekendtas, een strandtas, een schone luier tas, voor de picknick of een dagje weg. Wil je helemaal in de sfeer van je nieuwe aankoop blijven? Neem een kijkje op onze damesafdeling voor bijpassende items.

Meer zien van Pip? Op ons Pinterest account zijn nog veel meer afbeeldingen te vinden voor meer inspiratie wat betreft onze producten.